«Σκούπισε» χωρίς να εντυπωσιάσει ο Παναθηναϊκός

Written by  Απρ 27, 2016

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύθηκε αρκετά απέναντι στον αρκετά ανταγωνιστικό Κολοσσό H Hotels, ωστόσο, στο τέλος η εμπειρία και η ευστοχία από τα 6,75 μ. έκριναν την αναμέτρηση και με τη νίκη του με 71-80 προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη.

Ο Κολοσσός ήταν εκείνος που εκτελούσε από παντού στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην περιφερειακή άμυνα του Παναθηναϊκού, όμως, οι «πράσινοι» που δεν ήθελαν να μπουν σε περιπέτειες, βελτιώθηκαν προς το τέλος της αναμέτρησης, «πληρώνοντας» μάλιστα με το ίδιο… νόμισμα τους γηπεδούχους, καθώς με τρίποντο του Αντώνη Φώτση στο τελευταίο λεπτό, πήρε διαφορά ασφαλείας, που τον οδήγησε στη νίκη και την πρόκριση.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στην δεύτερη μόλις παρουσία του στον πάγκο του «τριφυλλιού» μετά την επιστροφή του, δεν θα πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος από την ενέργεια που είχαν οι παίκτες του, ωστόσο, κάποια από τα νέα στοιχεία της φιλοσοφίας του άρχισαν να φαίνονται και πλέον με αντίπαλο τον πολύ πιο μαχητικό Άρη αναμένονται αναμετρήσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Τζέημς Γκιστ βρέθηκε σε μεγάλο βράδυ κάνοντας double-double με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και ο Αντώνης Φώτσης είχαν από 11 πόντους με 3 και 5 ριμπάουντ αντίστοιχα, ο Έλλιοτ Γουίλιαμς είχε 12 πόντους, ενώ 7 πόντους με 9 ασίστ είχε ο Νικ Καλάθης.

Από τον Κολοσσό, πρώτος σκόρερ ήταν ο Κέλβιν Λιούις με 14 πόντους, ενώ ο Ρόουπ Αχόνεν και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είχαν από 12 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 37-46, 58-63, 71-80

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.