Θέαμα και ουσία πριν την Λοκομοτίβ

Written by  Μαρ 14, 2016

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε ο Παναθηναϊκός στην πόλη των Τρικάλων όπου μαζί με την τοπική ομάδα προσέφεραν θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο και με το τελικό 81-98 επανήλθε στις νίκες μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα για την Ευρωλίγκα.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας παρουσίασαν ένα άκρως επιθετικό θέαμα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και σε αυτό βοήθησε και η γηπεδούχος ομάδα που έπαιξε ελεύθερα και χωρίς άγχος, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να είναι χορταστικό και με πολλές όμορφες φάσεις.

Οι «πράσινοι» πήραν από νωρίς τη διαφορά ασφαλείας που τους βοήθησε να παίξουν χωρίς άγχος μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και να κάνουν μια καλή προπόνηση ενόψει του πολύ κρίσιμου αγώνα με την Λοκομοτίβ Κουμπάν για την 11η αγωνιστική του Top 16.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Έλλιοτ Γουίλιαμς, ωστόσο, σε πολύ καλή μέρα βρέθηκαν ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς που σημείωσε ρεκόρ σεζόν με 19 πόντους 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 4 κλεψίματα και ο Μαρκίζ Χέινς με 15 πόντους. Ο Τζέημς Γκιστ είχε 12 πόντους και 9 ριμπάουντ, ο Νικ Καλάθης είχε 7 πόντους και 7 ασίστ, ενώ ο Βινς Χάντερ πήρε χρόνο συμμετοχής και είχε αρκετά θετική παρουσία με 10 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Από τα Τρίκαλα, ο Όβι Σοκό έκανε μεγάλο παιχνίδι με 25 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 4 κλεψίματα, ο Μπράντον Μπράουν τον ακολούθησε με 20 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα και ο Πολ Τζόουνς είχε 13 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-31, 43-55, 60-79, 81-98

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.