Έλιοτ Ουίλιαμς: «Έχουμε δουλειά για να φτάσουμε μέχρι το final-four»

Written by  Φεβ 26, 2016

Το ξεκίνημα του στην Ευρωλίγκα ηταν ονειρικό καθώς με 14 πόντους ήταν από τους κορυφαίους του Παναθηναϊκό. Ο ίδιος όμως κρατάει χαμηλούς τόνους αφού θεώρει ότι ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και δύσκολος. Ο Έλιοτ Ουίλιαμς μίλησε στο agapotobasket.gr για την αναμέτρηση, την δική του εμφάνιση, το γεμάτο ΟΑΚΑ, αλλά και τι να περιμένει ο κόσμος του Παναθηναϊκού από τον ίδιο στη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Θα ηθελα καταρχάς  το σχόλιο σου για την αναμέτρηση. Ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε κόντρα στη Φενέρ, εντούτοις τον περιμένει δύσκολη συνέχεια.

«Ηταν μια πολύ σημαντική και σπουδαία νικη  που όμως δεν πρέπει να μας επαναπαύει. Θα πρέπει να διατηρήσουμε τον ίδιο αγωνιστικό ρυθμό και στα επόμενα παιχνίδια και να βγάλουμε την ίδια ενέργεια στην άμυνα. Αν το πετύχουμε αυτό, πιστεύω ότι δεν θα έχουμε να πρόβλημα κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα. Πλέον αφήνουμε πίσω αυτή τη νίκη και θα προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς

Έκανες ένα εξαιρετικό αγωνιστικό ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα. Θα ηθελα το σχόλιο σου.

Είμαι αρκετές μέρες πλέον εδώ και έχω αρχίσει να εγκλιματίζομαι στα πλάνα του προπονητή μου. Βέβαια, παιχνίδι με παιχνίδι θα γνωρίζομαι καλυτέρα με τους συμπαίκτες μου και να περιμένετε από μένα να βγάλω ακομα μεγαλύτερη ενέργεια στο αμυντικό κομμάτι.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να φτάσει στο Final Four φέτος;

Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά μέχρι εκεί. Η νικη κόντρα στη Φενέρ είναι απλώς μια νικη και τίποτα παραπάνω. Η ομάδα έχει πολλά νέα πρόσωπα, όπως είμαι και εγώ άλλωστε, και χρειαζόμαστε χρόνο. Είμαστε μια πολύ ταλαντούχα ομάδα που θα πάμε ακομα καλυτέρα μόλις βρούμε χημεία και τα σωστά αγωνιστικά μας πατήματα.

Αγωνίστηκες για πρώτη φορά σε γεμάτο ΟΑΚΑ. Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου;

Μου θύμισε πολύ ατμόσφαιρα ΝΒΑ, βέβαια, ο παλμός στα γήπεδα του ΝΒΑ δεν συγκρίνονται με αυτό που έζησα στην αναμέτρηση. Με αυτόν τον κόσμο δεν φοβόμαστε τίποτα μας δίνει την ώθηση που χρειαζόμαστε.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.