Χαλαρή η πρώτη… του Γουίλιαμς

Written by  Φεβ 18, 2016

Ο Παναθηναϊκός ήταν σχεδόν αποδεκατισμένος, ωστόσο, η διαφορά δυναμικότητας με τον νεοφώτιστο Αρκαδικό ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε περιθώρια αμφισβήτησης με τους «πράσινους» να παίρνουν εύκολα τη νίκη με 90-69 και να έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά τον Έλιοτ Γουίλιαμς, ο οποίος έκανε την πρώτη του γνωριμία με το ΟΑΚΑ.

Τι κι αν εκτός αποστολής έμειναν οι Διαμαντίδης, Κούζμιτς, Χαραλαμπόπουλος, Κόνιαρης με προβλήματα τραυματισμών, ο Νίκος Παππάς που εδώ και μέρες είναι εκτός ομάδας, αλλά και ο Σάσα Πάβλοβιτς που υπολογίζεται μόνο για τα παιχνίδια της Ευρωλίγκα; Τι κι αν στην πορεία της αναμέτρησης ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έχασε και τον Αντώνη Φώτση με προβλήματα στη μέση που τον καθήλωσαν στα αποδυτήρια μετά το ημίχρονο;

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε περιθώρια αμφισβήτησης με τον Παναθηναϊκό να αναλαμβάνει από νωρίς τα ηνία της αναμέτρησης και να μην νιώθει πίεση από τους φιλότιμους «Αρκάδες».

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να μοιράσει το χρόνο και να ξεκουράσει βασικούς παίκτες του, να δώσει χρόνο στους μικρούς, αλλά και στους νεοφερμένους Μαρκίζ Χέινς και Ελλιοτ Γουίλιαμς με τον δεύτερο να φοράει για πρώτη φορά την «πράσινη» φανέλα και να δείχνει από την πρώτη κιόλας εμφάνιση καλά στοιχεία.

Ο Αμερικανός είχε 10 πόντους, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 22:09 και έδειξε ότι μπορεί να δώσει καινούρια στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του. Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκαν επίσης ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς που σημείωσε 15 πόντους, oΤζέημς Φελντείν που είχε επίσης 15 πόντους, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης αξιοποίησε το χρόνο που του δόθηκε για να σημειώσει 13 πόντους με 4 ριμπάουντ και να βάλει ευχάριστους πονοκεφάλους στον προπονητή του.

Ο Νικ Καλάθης είχε και πάλη συμμετοχή σε πολλούς τομείς με 4 πόντους, 6 ριμπάουντ, 11 ασίστ και 2 κλεψίματα, ενώ 10 πόντους σημείωσε και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Από τον Αρκαδικό που αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Καλλινικίδη, ο Κάμερον Τζόουνς είχε 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο Μάτι Νοουτίνεν είχε 11 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 28-10, 53-34, 70-52, 90-69

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.