Νίκη – ευκαιρία για δοκιμές

Written by  Φεβ 15, 2016

Πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 87-81 επικράτησε ο Παναθηναϊκός του μαχητικού Απόλλωνα Πάτρας Carna με τους «πράσινους» να πιστοποιούν την ανοδική τους πορεία και να βρίσκουν την ευκαιρία να ενσωματώσουν με τον καλύτερο τρόπο τον Μαρκίζ Χέινς.

Οι δυο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα, χάρισαν θέαμα στους παρευρισκόμενους φιλάθλους και στο τέλος ο Παναθηναϊκός, παρά το γεγονός ότι στην άμυνα πήρε… χαμηλό βαθμό κατέκτησε μια ακόμα νίκη, συνεχίζοντας το σερί που έχει ξεκινήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη από την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Οι «πράσινοι» αξιοποίησαν την ανοδική πορεία του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, πέρασαν τη μπάλα στο καλάθι, έλεγξαν τα ριμπάουντ, πήραν από νωρίς μια διαφορά ασφαλείας που την διατήρησαν ως το τέλος, ενώ η εξέλιξη της αναμέτρησης έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς να δώσει χρόνο συμμετοχής στο νέο απόκτημα της ομάδας, Μαρκίζ Χέινς.

Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ έδωσε αξιοποίησε την ευκαιρία που του δόθηκε και στα 22:29 που αγωνίστηκε έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει το «τριφύλλι» στη συνέχεια. Ο Χέινς είχε 11 πόντους με 4/8 σουτ και αποτέλεσε μια αξιόπιστη λύση στην «πράσινη» περιφέρεια.

Κορυφαίος του Παναθηναϊκού ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ και δείχνει να έχει βρει τον ρυθμό του στο παιχνίδι, ο Νικ Καλάθης έκανε μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση «αγγίζοντας» το double-doubleμε 15 πόντους και 9 ασίστ, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις του με 12 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ θετικός ήταν και ο Σάσα Πάβλοβτς με 10 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Από τον Απόλλωνα Πάτρας που κέρδισε τις εντυπώσεις στο τέλος, καθώς δεν εγκατέλειψε το παιχνίδι μέχρι το τέλος, ο Ντέβον Σάντλερ ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 22 πόντους και 6 ασίστ, ο Φώτης Λαμπρόπουλος είχε 17 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα και ο Τόνι Γουντς έκανε double-doubleμε 11 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 53-36, 70-57, 87-81

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.