Μαυροκεφαλίδης: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας»

Written by  Οκτ 24, 2013

Για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Λαμποράλ Κούτσα για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, την κούραση από τα συνεχή ταξίδια και την εμπειρία του να χρησιμοποιηθεί ως έδρα η Κύπρος έγραψε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στο blogτου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

 

Ο διεθνής φόργουορντ – σέντερ δήλωσε αισιόδοξος για το γεγονός ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό της ομάδας του και κάλεσε τους φιλάθλους της Λευκωσίας να στηρίξουν την προσπάθειά τους, κάνοντάς τους να αισθανθούν σαν να παίζουν πραγματικά στην έδρα τους.

Δείτε τι έγραψε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στο blogτης ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Καλησπέρα σε όλους από την Κύπρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα επικοινωνούμε από αυτόν το χώρο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πρώτα απ όλα έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αγώνα, καθώς η Laboral Kutxa είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, που μπορεί να σου κάνει τη ζημιά ανά πάσα ώρα και στιγμή. Διαθέτει πολύ επικίνδυνους σκόρερ και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Αναφορικά με την παρουσία μας στην Κύπρο, μπορούμε να πούμε ότι ουσιαστικά παίζουμε εκτός έδρας, αλλά θα έχουμε τη συμπαράσταση χιλιάδων φίλων του Παναθηναϊκού. Το γεγονός ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας είναι πολύ σημαντικό, αλλά απ´ εκεί και πέρα είναι θέμα συγκέντρωσης της ομάδας το πόσο θα καταφέρουμε ν´ ανταποκριθούμε σ´ έναν σημαντικό αγώνα ειδικών συνθηκών.

Είναι δύσκολο με τα συνεχόμενα ταξίδια, γιατί υπάρχει κούραση. Σίγουρα είναι δύσκολο κομμάτι της ζωής μας, αλλά ο αθλητής πρέπει να συνηθίζει αυτό το ρυθμό και προσπαθούμε να κάνουμε προπονήσεις και να δουλεύουμε κατ’ αυτόν τον τρόπο, ώστε να βγάζουμε την απαιτούμενη ενέργεια στο γήπεδο. Πάντως μέσα σε όλα θα ήθελα να πω ξανά πως είναι πολύ καλό για εμάς το γεγονός ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια σε λίγες ώρες, ενώ παράλληλα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους Κύπριους φιλάθλους να δουν για πρώτη φορά ελληνική ομάδα να παίζει αγώνα Ευρωλίγκας στο σπίτι τους.

Τα ξαναλέμε σύντομα…»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.