Πρίντεζης: «Επιπλέον κίνητρο η δύσκολη έδρα»

Written by  Οκτ 22, 2013

Για την προσεχή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαραι στην Κωνσταντινούπολη μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας ο Γιώργος Πρίντεζης, επισημαίνοντας τις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσουν οι «ερυθρόλευκοι».

 

«Ειδικά φέτος ηΓαλατασαράι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα ιδιαίτερα στην έδρα της. Σίγουρα, όμως, από την άλλη είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα και κανείς δεν μπορεί να κρίνε από τώρα ούτε κάτι θετικό ούτε κάτι αρνητικό. Είναι ένα παιχνίδι από το οποίο και εμείς θα δούμε ουσιαστικά σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Πάμε για να κερδίσουμε και να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να βελτιωθούμε», δήλωσε ο διεθνής πάουερ φόργουορντ των Πρωταθλητών Ευρώπης, ενώ αναφερόμενος στην «καυτή» έδρα των γηπεδούχων και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κάθε φορά που τίθενται αντιμέτωποι, σημείωσε:

«Ποτέ δεν σε προβληματίζει όταν παίζεις σε μία πολύ μεγάλη έδρα. Έχεις φτάσει στο σημείο να το ευχαριστιέσαι και ιδιαίτερα όταν παίζεις απέναντι σε τόσο δυνατές ομάδες και τόσο δύσκολες έδρες που στο παρελθόν έχει δείξει ότι έχουμε πρόβλημα στη συγκεκριμένη έδρα, σου δημιουργεί ένα έξτρα κίνητρο.

Αναφορικά, τέλος, με τα μαζεμένα δύσκολα ματς στην αρχή της χρονιάς και το αν είναι πρόβλημα σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό της ομάδας, ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ ξεκαθάρισε: «Κάποια στιγμή θα παίζαμε τα παιχνίδια αυτά. Ίσως να ήταν καλύτερο να είχαμε πιο χαλαρά παιχνίδια και να είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια στην προετοιμασία, αλλά από την στιγμή που ξεκίνησε η Ευρωλίγκα όλα τα παιχνίδια κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και πολύ σοβαρό».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.