Εύκολα και ξεκούραστα τον Κόροιβο ο Ολυμπιακός

Written by  Νοε 22, 2015

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε και το εμπόδιο του Κοροίβου Αμαλιάδας με 83-64 και πλέον περιμένει να δει την κατάσταση των τραυματιών για να επικεντρωθεί στην προσεχή αναμέτρηση με την Λαμποράλ Κούτσα για την Ευρωλίγκα που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν και πάλι χωρίς τους Σπανούλη, Πρίντεζη, Λοτζέσκι και Γιανγκ, ωστόσο, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τους παίκτες του να δείχνουν σοβαρότητα και να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία που τους δόθηκε να δείξουν ότι μπορούν να προσφέρουν ο καθένας από τον ρόλο που του έχει αναθέσει ο προπονητής του.

Οι γηπεδούχοι ήταν ορεξάτοι, είχαν ενέργεια, πίεσαν και έδειξαν ότι, πατά τις απουσίες, εξακολουθούν να έχουν πλάνο, οργάνωση και να βρίσκονται σε καλό δρόμο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Ολυμπιακός πήρε από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα, προηγήθηκε με 44-29 στο ημίχρονο και, στη συνέχεια, παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων να φανούν ανταγωνιστικοί, δεν είχαν πρόβλημα να φτάσουν την εύκολη νίκη.

Ο Κόροιβος από την πλευρά του έδειξε ότι πρόκειται για ομάδα με πολύ καλά στοιχεία που έχει θέση στην μεγάλη κατηγορία και συνέβαλε στο να γίνει ένα καλό παιχνίδι που ευχαριστήθηκαν όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του ΣΕΦ.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης με 13 πόντους και 3 ριμπάουντ, ο Ντι Τζέι Στρόμπερι επίσης με 13 πόντους και 3 ριμπάουντ, αλλά και οι Οθέλο Χάντερ και Νίκολα Μιλουτίνοφ που αμφότεροι έκαναν double-doubleμε 12 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού, ενώ από τον Κόροιβο ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με 11 πόντους και 8 ριμπάουντ ήταν εκείνος που ξεχώρισε.

Τα δεκάλεπτα: 24-17, 44-29, 67-47, 83-64

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.