Μια ξεκούραστη βόλτα στην Τρίπολη

Written by  Νοε 16, 2015

Ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στην φιλόξενη Τρίπολη, επικρατώντας του Αρκαδικού με 61-78 και συνέχισε αήττητος στο Πρωτάθλημα, ενώ πλέον επικεντρώνεται στην δύσκολο αναμέτρηση με την Λοκομοτίβ Κουμπάν για την έκτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

 

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ήθελε να μοιράσει το χρόνο ώστε να δώσει ευκαιρία σε όλους να ξεκουραστούν και να αγωνιστούν όσοι δεν είχαν μέχρι σήμερα πολλές ευκαιρίες και ως ένα βαθμό το κατάφερε, αφού οι παίκτες του δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση παρά μόνον σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού.

Οι «πράσινοι» κέρδισαν τη «μάχη» των ριμπάουντ (28 έναντι 41), μοίρασαν 20 τελικές πάσες, ενώ είχαν και έναν εξαιρετικό Ραντούλιτσα, ο οποίος κάτω από τα καλάθια δεν είχε αντίπαλο.

Πριν το παιχνίδι, ο Δημήτρης Διαμαντίδης βραβεύθηκε από την ΚΑΕ Αρκαδικός για την προσφορά του στο άθλημα, ενώ πριν το τζάμπολ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει νωρίς το παιχνίδι και περνώντας τη μπάλα στο καλάθι, έχοντας, παράλληλα, εντυπωσιακά ποσοστά μέσα από τη ρακέτα (14-20 στο ημίχρονο), πήρε διψήφιες διαφορές τις οποίες διατηρούσε με ασφάλεια.

Ο Αρκαδικός προσπάθησε να αντισταθεί και παρέμεινε ανταγωνιστικός μέχρι το ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου, όμως, στη συνέχεια, οι «πράσινοι» πάτησαν κατάφεραν να ανεβάσουν κι άλλο τη διαφορά και τελικά έφτασαν σε μια ξεκούραστη, όπως αποδείχθηκε, νίκη.

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού με 21 πόντους (7/9 δίποντα, 7/7 βολές) και 5 ριμπάουντ, ο Νικ Καλάθης είχε έντονη παρουσία σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού με 7 πόντους, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο, αλλά και 5 λάθη, ενώ καλή παρουσία είχε και ο Γιώργος Παπαγιάννης με 9 πόντους σε 5:57, αρπάζοντας την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του.

Από τον Αρκαδικό που έμεινε στις τελευταίες θέσεις με απολογισμό 1-5, ο Μάτι Νόουτινεν ήταν ο πρώτος σκόρερ με 17 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ ο Βασίλης Καββαδάς είχε 11 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κοψίματα.

Τα δεκάλεπτα: 18-27, 33-47, 49-61, 61-78

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.