Αρέσκεται να βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Written by  Οκτ 25, 2015

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως αρέσκεται να βάζει δύσκολα στον εαυτό του, αφού απέναντι στο Ρέθυμνο CretanKingsβρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με 10 πόντους, όμως, στη συνέχεια, πάτησαν «γκάζι» και με εκπληκτική απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο πήραν τη νίκη και μαζί μια ευρεία διαφορά για το τελικό 60-84.

 

Οι Κρητικοί ξεκίνησαν την αναμέτρηση έχοντας εξαιρετικά ποσοστά από την περιφέρεια και, ταυτόχρονα, εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη ενέργειας του «τριφυλλιού» εξαιτίας των συνεχόμενων παιχνιδιών. Η διαφορά στο πρώτο ημίχρονο έφτασε ακόμα και το +10 για τους γηπεδούχους (39-29) στο 17’ ενώ μέχρι και το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, το Ρέθυμνο κρατούσε τον έλεγχο του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός όχι μόνο αφυπνίστηκε, αλλά έκλεισε εξαιρετικά την άμυνά του, έτρεξε στο ανοιχτό γήπεδο και με τους Γκιστ και Φελντέιν να πραγματοποιούν μεγάλη εμφάνιση πήραν την μεγάλη νίκη. Χαρακτηριστικό είναι πως το επιμέρους σκορ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν 17-47, δείγμα της εντυπωσιακής εμφάνισης των παικτών του Σάσα Τζόρτζεβιτς στο διάστημα αυτό.

Ο Τζέημς Φελντέιν πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με την «πράσινη» φανέλα ολοκληρώνοντας με 23 πόντους (5/8 τρίποντα) με 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 4 κλεψίματα, ενώ ο Τζέημ Γκιστ συνέχισε τις μεγάλες εμφανίσεις κάνοντας double-doubleμε 14 πόντους, 10 ριμπάουντ και 3 ασίστ και ο Δημήτρης Διαμαντίδης είχε 9 πόντους με 9 ασίστ.

Από το Ρέθυμνο που το τελικό σκορ αδικεί την συνολική του εμφάνιση, ο Μάρκους Ρέλφορντ είχε 17 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ ο Χάρης Γιαννόπουλος είχε 14 πόντους με 5 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 23-18, 43-37, 51-60, 60-84

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.