Κούζμιτς: «Πήραμε ενέργεια από τον κόσμο μας»

Written by  Οκτ 20, 2015

Τα εύσημα στον κόσμο που αποτέλεσε τον έκτο παίκτη του Παναθηναϊκού απένειμε ο  Όγκιεν Κούζμιτς. Ο θηριώδης σέντερ του «τριφυλλιού» μίλησε στο agapotobasket.gr αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και σχολίασε την νίκη της ομάδας του, ενώ υπογράμμισε ότι η επιτυχία είναι σημαντική, αλλά η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμα.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε

Θα ήθελα ένα σχόλιο για τον αγώνα.

Ήταν ένας δυνατός αγώνας. Δεν ξεκινήσαμε καλά στην αρχή, αλλά στη συνέχεια χάρη στην ενέργεια που βγάλαμε στην άμυνα καταφέραμε και ανατρέψαμε την κατάσταση και φτάσαμε στην νίκη

Στον αγώνα φάνηκε ότι δείξατε χαρακτήρα όταν καταφέρατε και γυρίσατε διαφορά μέχρι και 15 πόντων. Θα ήθελα ένα σχόλιο σου για αυτό.

Κομβικό σημείο για εμάς ήταν στο δεύτερο δεκάλεπτο όταν και καταφέραμε χάρη στην πολύ καλή άμυνα να γυρίσουμε το σκορ. Σε αυτό το διάστημα πήραμε πολύ μεγάλη δύναμη και από τον κόσμο μας που ήταν απόψε εκπληκτικός.

Έχετε κερδίσει δυο φορές τον Ολυμπιακό μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Πόσο καλό είναι αυτό για τη ψυχολογία σας;

Ήταν απλώς μια νίκη. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ήταν βέβαια πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έχουμε κερδίσει δυο φορές τον μεγάλο μας αντίπαλο αλλά, όπως ανέφερα έχουμε πολύ δουλειά ακόμα.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.