Στο τέλος γλίτωσε την έκπληξη η ΑΕΚ

Written by  Οκτ 18, 2015

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε απέναντι στην ψυχωμένη ομάδα του Λαυρίου, καρδιοχτύπησε, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 65-70 και να παραμείνει αήττητη μετά από δύο αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα.

 

Οι παίκτες της «Ένωσης» παρουσιάστηκαν χωρίς καθαρό μυαλό και με σχετική έλλειψη δυνάμεων, πιθανόν εξαιτίας της υπερπροσπάθειας της Τετάρτης για το Eurocup κάτι που η νεοφώτιστη ομάδα εκμεταλλεύτηκε για να διεκδικήσει ως το τέλος τη νίκη στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της στην μεγάλη κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν ισόπαλο ως το 38’, όμως, ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων οδήγησε σε εύκολα λάθη, ενώ η... επανεμφάνιση του Μαλίκ Χαίρστον, ο οποίος δεν είχε ξεκινήσει καλά την χρονιά, έδωσαν τη νίκη στην ΑΕΚ.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Αμερικανός φόργουορντ με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είχε 11 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ και ο Μαρκ Κάρτερ 12 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Από το Λάυριο που αγωνίστηκε χωρίς άγχος και έφτασε μια ανάσα από μια σπουδαία νίκη, ο Μπράντον Γιανγκ με 22 πόντους και 4 ασίστ και ο Ουσμάν Κρούμπαλι με 15 πόντους και 12 ριμπάουντ ηγήθηκαν των προσπαθειών της ομάδας τους.

Τα δεκάλεπτα: 21-22, 34-36, 49-58, 65-70

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.