Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι των «Δικεφάλων»

Written by  Οκτ 10, 2015

Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι των «Δικεφάλων» για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Basket League ΣΚΡΑΤΣ και έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα μετά και τον πρόσφατο αποκλεισμό της από το Κύπελλο.



Οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν και στο δεύτερο παιχνίδι τους μέσα σε λίγες ημέρες απέναντι σε μια ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειξαν καλό πρόσωπο αμυντικά, φτάνοντας σε μία καλή από άποψης ψυχολογίας νίκη. Από την άλλη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» για ένα ακόμα παιχνίδι προβλημάτισε επιθετικά και, παρά το γεγονός ότι έμεινε κοντά στο σκορ για τρία δεκάλεπτα, στο τέλος δεν βρήκε τις δυνάμεις να πάρει τη νίκη.

Οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες έως το 34΄ με την ΑΕΚ να κάνει ένα ξέσπασμα στο τέλος του παιχνιδιού και να παίρνει τη διαφορά που της χάρισε εν τέλει μια εύκολη νίκη. Δύναμη «πυρός» για τους νικητές ήταν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης που έκανε
double-double με 18 πόντους και 12 ριμπάουντ, αλλά και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς που επίσης ολοκλήρωσε με double-double με 16 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Από τον ΠΑΟΚ, ο Κώστας Βασιλειάδης επέστρεψε για να ξαναγίνει ο ηγέτης της ομάδας, πετυχαίνοντας 22 πόντους με 6 ριμπάουντ, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος, χωρίς να έχει καμία συμπαράσταση από τους συμπαίκτες του.

Τα δεκάλεπτα: 15-12, 36-30, 48-45, 65-53

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.