Φιλικός διασυρμός από την Τραμπζονσπόρ

Written by  Οκτ 01, 2015

Με κακή εμφάνιση και βαριά ήττα από την Τραμπζονσπόρ συνοδεύτηκε η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο τουρνουά «Pinar Cup 2015» που διοργανώνει η τουρκική Καρσίγιακα, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» γνώρισε τη συντριβή με 87-54.

 

Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου εμφανίστηκαν κουρασμένοι και ασύνδετοι, ενώ βρήκαν απέναντί τους μία Τραμπζονσπόρ εξαιρετικά εύστοχη και σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας. Η ελληνική ομάδα, που είχε τις απουσίες των Δέδα και Μαργαρίτη, κατάφερε να αντισταθεί μόνο στο πρώτο πεντάλεπτο και από εκεί και πέρα παραδόθηκε στις «ορέξεις» των αντιπάλων της.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε για πρώτη φορά την ευκαιρία να δει έστω για λίγα λεπτά στο παρκέ τον Ντάρκο Μπάλαμπαν, ο οποίος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας και είχε ενσωματωθεί μόλις λίγες ώρες νωρίτερα.

Παρ’ όλα αυτά, ο προβληματισμός για την εμφάνιση είναι έντονος και θα πρέπει να διορθωθούν πολλά αν ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να βρεθεί απροετοίμαστος ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Από την ελληνική ομάδα ο Απόλλων Τσόχλας σημείωσε 14 πόντους, ενώ από την Τραμπζονσπόρ, ο Όντομ είχε 20 και ο Κίνσεϊ με τον Στιπάνοβιτς από 13.

Επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο «Pinar Cup 2015» είναι η TED Ankara.

Τα δεκάλεπτα: 23-13, 47-31, 64-38, 87-54

Τραμπζονσπόρ: Όντομ 20, Καντάν 8, Χάρντι 12, Τοζ 3, Βελίτσκοβιτς 7, Στιπάνοβιτς 13, Ντεμιρέλ, Γιουλασλάν 4, Κίνσεϊ 13, Κουλγκ 7

ΠΑΟΚ: Ντούβνιακ 3, Τέπιτς 4, Λιάπης, Βασιλειάδης 11, Κακαρούδης 9, Τσόχλας 14, Κώττας 2, Μπάλαμπαν 4, Μάρκοβιτς 4, Καμάρας 3 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.