Παναγιώτης Βασιλόπουλος: «Να προστατέψουμε αυτό που χτίζουμε»

Written by  Σεπ 23, 2015

Φέτος θα είναι η χρονιά του αφού μετά από πολύ καιρό ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος νιώθει δυνατός και υγιής και επιστρέφει στα παρκέ με περισσότερη όρεξη από ποτέ. Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε στο www.agapotobasket.gr και στο Θάνο Φωτόπουλο για το νέο πρωτάθλημα , τον Κόροιβο τη φανέλα του οποίου θα φοράει και τονίζει ότι πρέπει να προστατευτεί το Ελληνικό μπάσκετ από φαινόμενα βίας.

 

Αναλυτικα τα όσα είπε στο www.agapotobasket.gr

Παναγιώτη μια ευχή για το νέο πρωτάθλημα

«Η μόνη ευχή που δίνω είναι να έχουμε υγεία, να είναι όλα τα παιδιά καλά να παίξουμε ωραίο μπάσκετ να έρθει κόσμος στα γήπεδα και κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι και σαν άνθρωποι και σαν αθλητές και σαν πρωτάθλημα και σε ό,τι ο καθένας επιθυμεί»

Μιας και αναφέρθηκες στη λέξη υγεία και επειδή φέτος κανείς ένα νέο ξεκίνημα στον Κόροιβο. Πως νιώθεις για αυτό;

«Είναι η πρώτη φορά που μετά από 2,5 με 3 χρόνια που νιώθω υγιής. Ανησυχώ λίγο, βέβαια, επειδή δεν πονάω. Σκέφτομαι ότι ίσως δεν είμαι ζωντανός και ζω κάπου αλλού (γέλια), αλλά πραγματικά πλέον το απολαμβάνω και χαίρομαι για αυτό και εύχομαι να συνεχιστεί έτσι.»

Είναι εφικτό πιστεύεις να δούμε ένα πρωτάθλημα χωρίς ακρότητες και βία; Με αφορμή και ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όλοι δήλωσαν ότι θέλουν ένα πρωτάθλημα που να κρίνεται στο παρκέ και όχι έξω από αυτό.

«Ναι, μπορούμε να το δούμε αυτό, είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας και πως έχουμε μάθει να λειτουργούμε σαν Έλληνες και κάποια στιγμή  θα πρέπει να ξεκινήσουν να λειτουργούν και οι θεσμοί που έχουμε για να προστατέψουμε αυτό που χτίζουμε τόσα χρόνια με πολύ κόπο και ιδρώτα μέσα στα γήπεδα.»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.