Γιώργος Χαλβατζάκης: «Aν υπάρχει θέληση, θα ηρεμήσει η κατάσταση»

Written by  Σεπ 23, 2015

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης, στο περιθώριο της κλήρωσης του νέου Πρωταθλήματος, μίλησε στο www.agapotobasket.gr και στο Θάνο Φωτόπουλο για το νέο πρωτάθλημα, σχολίασε το γεγονός ότι θα έχουμε αρκετές ομάδες από την επαρχία την νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ τόνισε ότι, αν υπάρχει θέληση μπορεί να φαινόμενα βίας να εξαλειφθούν

 

Αναλυτικα τα όσα είπε στο www.agapotobasket.gr

Κύριε πρόεδρε ένα σχόλιο σας καταρχάς για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινά σε λίγες μέρες

«Εύχομαι υγεία σε όλους κάτι το οποίο μπορεί να ακούγεται τυπικό, αλλά είναι πολύ ουσιαστικό και από εκεί και πέρα να έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολύ κόσμο στα γήπεδα χωρίς βία και ακρότητες.»

Φέτος θα έχουμε εκπροσώπηση από πολλές ομάδες της περιφέρειας. Εσάς σας ικανοποιεί αυτό;

«Είναι πολύ εξαιρετικό αυτό το γεγονός. Από τις 14 ομάδες οι 7 είναι της επαρχίας δηλαδή το 50% του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στην περιφέρεια. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι επειδή θα έχουμε πολλές ομάδες από την επαρχία δεν θα έχουμε και προβλήματα. Το κυριότερο από όλα είναι ότι πρέπει να καταλάβουν οι πολίτες των πόλεων της επαρχίας ότι πρέπει να στηρίξουν τις ομάδες τους, πρέπει να πάνε στο γήπεδο μαζικά γιατί αν δεν το κάνουν τότε υπάρχει κίνδυνος μεγάλος για το προϊόν που λέγεται μπάσκετ.»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εκφράστηκε η επιθυμία κυρίως από τους δυο μεγάλους του πρωταθλήματος, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα χωρίς βία και ακρότητες με όλα τα παιχνίδια να κρίνονται στο παρκέ. Εσείς πιστεύετε ότι αυτό είναι εφικτό να γίνει;

«Τα πάντα είναι εφικτά αρκεί να υπάρχει θέληση. Αν δηλαδή τα προεδρεία των ομάδων δείξουν το δρόμο τότε σιγά σιγά και σταθερά θα ηρεμήσει η κατάσταση.»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.