Βραβεύει πέντε "μύθους"

Written by  Αυγ 27, 2015

Ο Παναθηναϊκός είναι σωματείο που δεν ξεχνά όσους πρόσφεραν στο σύλλογο και έβαλαν το λιθαράκι τους ούτος ώστε να κρεμαστούν στην οροφή του ΟΑΚΑ τα έξι λάβαρα των κυπέλλων πρωταθλητριών Ευρώπης.

 Στις 23 Σεπτεμβρίου λοιπόν σε μια εκδήλωση στο ΟΑΚΑ η ΚΑΕ θα τιμήσει πέντε εξέχουσες μορφές της ομάδας τον μοναδικό και παντοτινό αρχηγό Φραγκίσκο Αλβέρτη τον σημερινό ηγέτη της ομάδας τον Δημήτρη Διαμαντίδη τον "Διόσκουρο" του Διαμαντίδη όλα αυτά τα χρόνια Αντώνη Φώτση, τον τεράστιο Ντέγιαν Μποντιρόγκα και τον «τρελό» τον Στόγιαν Βράνκοβιτς.

Η καινοτομία του όλου εγχειρήματος είναι το γεγονός ότι τα ονόματα των πέντε θρύλων της ομάδας προέκυψαν ύστερα από ψηφοφορία μεταξύ των φιλάθλων του Παναθηναϊκού μέσα από την ιστοσελίδα www.leoforos.gr. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ λοιπόν όπως λέει στην ανακοίνωση της η ΚΑΕ

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με απόλυτο σεβασμό στην τεράστια και υπέρλαμπρη ιστορία της, αποφάσισε να τιμήσει τους πέντε κορυφαίους αθλητές της κατά την τελευταία 25ετία, σε μια μοναδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ στις 23 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Αντώνης Φώτσης και ο Στόγιαν Βράνκοβιτς θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ και θα βραβευτούν για τις τεράστιες υπηρεσίες που προσέφεραν αλλά κι εξακολουθούν να προσφέρουν στην ομάδα.

Τα ονόματα αυτά προέκυψαν κατόπιν του αποτελέσματος της ψηφοφορίας της ιστοσελίδας www.leoforos.gr (χορηγός επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός) στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες φίλοι της ομάδας.

Το χρυσό παρελθόν θα συναντήσει το χρυσό μέλλον καθώς πέραν της εκδήλωσης, εκείνη την ημέρα, η ομάδα του Παναθηναϊκού θα κάνει και την πρώτη επίσημη εμφάνιση στο κοινό της σε φιλικό αγώνα με την Παρτιζάν.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να «κρατήσουν» την ημερομηνία: Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015… Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, γεμάτη από τη «βαριά» κληρονομιά και την τεράστια ιστορία της ομάδας και με… πολλές ξεχωριστές στιγμές, που θα ανακοινώνονται σταδιακά.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ

πηγή: www.paobc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.