Στην ΑΕΚ επισήμως ο Κατσίβελης

Written by  Αυγ 06, 2015

Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος ανακοινώθηκε επισήμως και σε δηλώσεις του δήλωσε πως ήρθε στην ομάδα που υποστηρίζει από μικρός.

 

Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού ήταν γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στους Πρωταθλητές Ελλάδας και η «Ένωση» είχε από την αρχή εκδηλώσει το ενδιαφέρον της να τον εντάξει στο δυναμικό της. Αυτό τελικά έγινε και ο Δημήτρης Κατσίβελης ανακοινώθηκε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«H διοίκηση της ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Κατσίβελη (24 χρ., 1μ.96).

Ο Κατσίβελης υπέγραψε σήμερα (05/08) συμβόλαιο δύο (2) ετών με την ΑΕΚ.

Βιογραφικό:

Ο διεθνής γκαρντ ξεκίνησε την καριέρα από την ομάδα του Μαντουλίδη και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό όπου και παρέμεινε για πέντε χρόνια. Με την ομάδα του Oλυμπιακού αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος το 2010-11, Πρωταθλητής Ευρώπης το 2011-12 και το 2012-13, Πρωταθλητής Ελλάδος το 2011-12 και το 2014-2015.

Με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος, ο Κατσίβελης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under-18 το 2008, το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Under-19 το 2009 και το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under-20 το 2010. Έχει επίσης αγωνιστεί στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα U-16 το 2007, U-18 το 2009 και U-20 το 2011.»

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του, ο Δημήτρης Κατσίβελης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ, όπου δήλωσε ότι από μικρός ήταν υποστηρικτής της νέας του ομάδας.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Κατσίβελη:

«Είμαι ΑΕΚτζής από μικρός. Ο παππούς μου ήταν αυτός, που με επηρέασε. Η χαρά μου είναι μεγάλη, λοιπόν, για ένα λόγο παραπάνω, που ήλθα σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η ΑΕΚ είναι η ΑΕΚ. Η πίεση είναι δεδομένη, καθώς πρόκειται για μια ομάδα, η οποία φιλοδοξεί να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης».

Και συμπλήρωσε: «Η παρουσία του κυρίου Αγγελόπουλου και του κόουτς Σάκοτα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή μου, σε συνδυασμό με το βαρύ όνομα της ΑΕΚ. Μίλησα και με τους δύο και πληροφορήθηκα και τον στόχο, αλλά και τον εντελώς διαφορετικό ρόλο, που θα έχω στη νέα μου ομάδα. Ο κόουτς Σάκοτα έχει τη δική του διαδρομή στο μπάσκετ. Κι αυτό αποτέλεσε για μένα ακόμη ένα κίνητρο».

Πηγή: aekbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.