Έχασε από Κολοσσό, χάνει και Παππά

Written by  Μάι 17, 2015

Ένας αγνώριστος Παναθηναϊκός εμφανίστηκε στο «Βενετόκλειο» της Ρόδου, εκεί όπου ο γηπεδούχος Κολοσσός έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του στη φετινή σεζόν, νίκησε με 75-73 και ισοφάρισε τη σειρά των προημιτελικών σε 1-1. Πλήγμα με σοβαρό τραυματισμό του Παππά.

 

Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν με πολλές απουσίες, αφού Διαμαντίδης, Φώτσης Γιάνλοβιτς και Χαραλαμπόπουλος δεν ακολούθησαν την αποστολή για ξεχωριστούς λόγους ο καθένας, ενώ στη δωδεκάδα βρέθηκα να για πρώτη φορά τα νέα αποκτήματα του «τριφυλλιού», Ντι Τζέι Κούπερ και Ρέιμαρ Μόργκαν.

Αμφότεροι έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν, ωστόσο, έψαχναν ακόμα τα πατήματά τους και εγκλωβίστηκαν στη γενικότερη μετριότητα που παρουσίασε η ομάδα τους.

Ο Κολοσσός εκμεταλλεύτηκε το κακό πρόσωπο του Παναθηναϊκού, επέβαλλε το ρυθμό του, πήρε διαφορά ακόμα και 15 πόντους στα μισά του δευτέρου δεκαλέπτου, όμως, ο Παναθηναϊκός παρέμενε κοντά και κατάφερε ακόμα και να προσπεράσει προς το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Κολοσσός πήρε τελικά τη νίκη με δραματικό τρόπο με 75-73 και έκανε το 1-1 στη σειρά και πλέον πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για να τα δώσει όλα προκειμένου να κάνει την τεράστια έκπληξη.

Σαν να μην έφτανε η κακή εμφάνιση και η ήττα, ο Παναθηναϊκός έχασε και το Νίκο Παππά, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε στο 27 και εκφράζονται φόβοι για πολύ σοβαρό τραυματισμό και απουσία μακράς διαρκείας. Ο νεαρός γκαρντ μέχρι εκείνο το σημείο είχε πετύχει 16 πόντους και κρατούσε όρθιο τον Παναθηναϊκό.

Κορυφαίος για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με 23 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ από τον Κολοσσό, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης επιβεβαίωσε πως διανύει μια μεγάλη χρονιά και ήταν ο καλύτερος της ομάδας του με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κοψίματα.

Τα δεκάλεπτα: 21-10, 43-36, 61-59, 75-73


Κολοσσός Ρόδου (Λυκογιάννης): Τολιόπουλος 2, Λαρεντζάκης 13, Γουότερς 6, Μανωλόπουλος 12, Σμιθ 9, Στεφανίδης, Λίντεν 5, Σκοτ 4, Τσάμης 6, Χάγκινς 9, Ρόμπινσον 9


Παναθηναϊκός (Μανωλόπουλος): Κούπερ, Μόργκαν 9, Σλότερ 8, Μποχωρίδης 2, Νέλσον 8, Παππάς 16, Μαυροκεφαλίδης 23, Μπατίστα 5, Μπλουμς 2, Λούντζης,

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.