Το Ρέθυμνο ισοφάρισε τη σειρά με τον ΠΑΟΚ

Written by  Μάι 17, 2015

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, το Ρέθυμνο επικράτησε του ΠΑΟΚ με 65-61 στη δεύτερη αναμέτρησή τους για τα προημιτελικά του Πρωταθλήματος, ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1 και πλέον η πρόκριση στον ημιτελικό θα κριθεί στο τρίτο παιχνίδι την ερχόμενη Τρίτη.

 

Το παιχνίδι δεν χαρακτηρίστηκε από ποιότητα, καθώς και οι δυο ομάδες ήταν άστοχες και αρκετά αγχωμένες, με αποτέλεσμα το θέαμα που παρουσίαζαν να μην είναι το επιθυμητό. Η αγωνία, ωστόσο, υπήρχε διάχυτη, αφού οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη για να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους και να διεκδικήσουν την πρόκριση στον τρίτο αγώνα, ενώ από την πλευρά του ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήθελε να καθαρίσει από νωρίς την πρόκριση.

Το Ρέθυμνο πήρε διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο, την οποία κατάφερε να διατηρήσει ως το τέλος και μαζί να πάρει τη νίκη που έφερε το 1-1.

Κορυφαίος των νικητών ο Μουχάμεντ Φαγέ, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους και είχε και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Γιάννης Καλαμπόκης με τους 12 πόντους του, τους περισσότερους σε κρίσιμα σημεία, βοήθησε σημαντικά στη νίκη του Ρεθύμνου.

Ο Τζούλιαν Βον ήταν όλος ο ΠΑΟΚ με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Τζέι Αρ Μπρέμερ έχει μπει δυναμικά στα play off χωρίς αυτή τη φορά να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του για τη νίκη με τους 11 πόντους και τα 4 ριμπάουντ του.

Τα δεκάλεπτα: 16-14, 31-33, 51-48, 65-61


Ρέθυμνο (Σκουρτόπουλος): Σχίζας 2, Κουμπούρας 7, Σάφτενααρ 9, Κάουνσιλ 5, Άλλεν 2, Καλαμπόκης 12, Φαγέ 16, Χείλαρης, Κράβιτς 10, Χόλις 2


ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μπρέμερ 11, Λάνγκφορντ 6, Λιάπης, Τσόχλας 5, Δέδας 6, Μαργαρίτης 8, Όντουμ 2, Βον 20, Χαριτόπουλος 3, Σαλούστρος 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.