Προπόνηση με Κολοσσό στο άδειο ΟΑΚΑ

Written by  Μάι 13, 2015

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε πρόβλημα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου στον πρώτο αγώνα των playoffκαι στο άδειο λόγω της τιμωρίας του ΟΑΚΑ, επικράτησε εύκολα με 98-71, παίρνοντας την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζεται για την πρόκριση στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος.

 

Υπό το βλέμμα των νέων αποκτημάτων του, Ντι Τζέι Κούπερ και Ρέιμαρ Μόργκαν, αλλά χωρίς το κοινό του, αφού εξέτισε την πρώτη αγωνιστική της τιμωρίας του, ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης την διαφορά δυναμικότητας που τον χωρίζει από την αντίπαλη ομάδα και μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Η διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν ήδη στο +16 (29-13), ενώ έφτασε ακόμα και το +29 για τον Παναθηναϊκό (96-67) κι έτσι, το τελικό 98-71 ήρθε ως επιβεβαίωση της ανωτερότητάς του.

Ο Εστεμπάν Μπατίστα αγωνίστηκε μόλις 16.08’, αλλά στο διάστημα αυτό ήταν ασταμάτητος τελειώνοντας την αναμέτρηση με 23 πόντους και 7 ριμπάουντ. Πολύ καλή εμφάνιση και για τον Αντώνη Φώτση με 15 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ ο Δημήτρης Διαμαντίδης είχε 8 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής και στα νέα παιδιά της ομάδας, θέλοντας να τους εντάξει σταδιακά στο πλάνο της ομάδας για αξιοποίηση των νεαρών παικτών που είναι το μέλλον του «τριφυλλιού».

Από τον φιλότιμο Κολοσσό Ρόδου, που, ωστόσο, δεν κατάφερε να σταθεί ανταγωνιστικά σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, ο Τζαμέλ Χάγκινς ολοκλήρωσε με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με 15 πόντους και 3 ριμπάουντ, ενώ ο Άγγελος Τσάμης είχε 6 πόντους και 7 ασίστ.

Η σειρά μεταφέρεται πλέον στη Ρόδο, εκεί όπου με νίκη ο Παναθηναϊκός «καθαρίζει» τον προημιτελικό και περνάει στον ημιτελικό όπου θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας το νικητή του ζευγαριού του ΠΑΟΚ με το Ρέθυμνο.

Τα δεκάλεπτα: 29-13, 46-27, 70-51, 98-71


Παναθηναϊκός (Μανωλόπουλος): Σλότερ 12, Μποχωρίδης 2, Γιάνκοβιτς 9, Φώτσης 15, Νέλσον 7, Παππάς 6, Μαυροκεφαλίδης 9, Διαμαντίδης 8, Μπατίστα 23, Μπλουμς 3, Παπαγιάννης 4, Λούντζης 4


Κολοσσός Ρόδου (Λυκογιάννης): Τολιόπουλος 3, Λαρεντζάκης 15, Γουότερς 6, Μανωλόπουλος 9, Σμιθ 5, Στεφανίδης 2, Λίντεν 2, Σκοτ 5, Τσάμης 6, Χάγκινς 16, Ρόμπινσον 2

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.