Με Κούπερ και Μόργκαν ως το τέλος της χρονιάς

Written by  Μάι 12, 2015

Ενισχυμένος θα είναι στα play off ο Παναθηναϊκός, αφού μετά την απομάκρυνση των Γκιστ και Λαουάλ προχώρησε στην απόκτηση του Ντι Τζέι Κούπερ για την θωράκιση της περιφερειακής γραμμής του, αλλά και του Ρέιμαρ Μόργκαν για να γεμίσει τη ρακέτα του.

 

Ο 25χρονος άλλοτε γκαρντ του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε τη φετινή χρονιά στην ρωσική Ενισέι, ενώ μετά την περσινή εξαιρετική χρονιά του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» είχε γίνει στόχος του Παναθηναϊκού και το περασμένο καλοκαίρι. Με την απόκτησή του οι «πράσινοι» ευελπιστούν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την περιφερειακή τους γραμμή, με έναν παίκτη που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και μπορεί να προσφέρει πολλά.

Επιπλέον, η τιμωρία του Τζέημς Γκιστ και η μηδενική προσφορά του Γκάνι Λαουάλ, που έφεραν την απομάκρυνσή τους έκανε επιτακτική την ανάγκη απόκτησης ενός ακόμα παίκτη για να ενισχυθεί η ρακέτα του «τριφυλλιού». Οι προσπάθειες για την απόκτηση του Κένιον Μάρτιν δεν καρποφόρησαν κι έτσι, ο Ρέιμαρ Μόργκαν της γερμανικής Γκέτινγκεν επιλέχθηκε να σταθεί στο πλευρό του Εστεμπάν Μπατίστα. Τον παίκτη, μάλιστα, πρόλαβε να τον ανακοινώσει πρώτη η πρώην ομάδα του από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Πηγή: prasinanea.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.