Προπόνηση με Απόλλωνα για τα play off

Written by  Μάι 11, 2015

Την ευκαιρία για μια καλή προπόνηση ενόψει play off αξιοποίησε ο Παναθηναϊκός, που απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας που τερμάτισε στην δέκατη θέση του πρωταθλήματος, επιβλήθηκε με 80-52 και πλέον περιμένει τις προσθήκες που ενδέχεται να γίνουν για την τελική ευθεία της χρονιάς.

 

Το παιχνίδι δεν αντέχει κάποια κριτική, αφού οι «πράσινοι» από το πρώτο δευτερόλεπτο έδειξαν τη διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει με τον αντίπαλό τους και δεν του επέτρεψαννα φανεί ανταγωνιστικός σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Στο άδειο, πριν ακόμα ξεκινήσει η τιμωρία της έδρας, ΟΑΚΑ, αφού οι φίλαθλοι προτίμησαν να μην γεμίσουν τις κερκίδες, το σκορ ήταν στο 10-0 ήδη από το πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης και έκτοτε η διαφορά δεν έπεσε ποτέ κάτω από τα διψήφια επίπεδα.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Εστεμπάν Μπατίστα, ο οποίος σημείωσε 17 πόντους με 5 ριμπάουντ, ο Αντώνης Φώτσης είχε 12 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος βρίσκεται μέχρι νεωτέρας στον πάγκο της ομάδας, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, δίνοντας ευκαιρίες στους νέους, αλλά και διατηρώντας την ομάδα φρέσκια και σε αγωνιστική ετοιμότητα ενόψει των play off.

Από την ομάδα του Νίκου Βετούλα, ο οποίος κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της, αφού έχει προαναγγείλει την αποχώρησή του στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου – το όνομά του ήταν ανάμεσα σε αυτά που ακούστηκαν ως διάδοχος του Ντούσκο Ιβάνοβιτς – δεν υπήρξε ουσιαστική αντίδραση, με τον Μπράντον Πεν να σημειώνει 9 πόντους και τον Τορλίν Φιτζπάτρικ 6 πόντους με 8 ριμπάουντ.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό Ρόδου στον πρώτο γύρο των play off, όταν και θα τεθεί σε ισχύ και η τιμωρία των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τα δεκάλεπτα: 25-10, 41-23, 58-41, 80-52

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.