Αποθεραπεία… στην Ελευσίνα με ξέσπασμα Μπλουμς

Written by  Μάι 06, 2015

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω την απογοήτευση από την ήττα στο ντέρμπι του Σαββάτου από τον Ολυμπιακό που έφερε την απόλυση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, αλλά και τα έκτροπα που ακολούθησαν και απέναντι στον υποβιβασμένο Πανελευσινιακό έκανε μια εύκολη προπόνηση επικρατώντας με 51-82 που του επιτρέπει να γιατρέψει πρόσκαιρα τις «πληγές» του.

 

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος ανέλαβε προσωρινός προπονητής μετά την απομάκρυνση Ιβάνοβιτς, προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την αναμέτρηση για… αποθεραπεία και, παρόλο που ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, αφού έμειναν εκτός οι Γκιστ, Γιάνκοβιτς, Μπατίστα, Διαμαντάκος και Κόνιαρης βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Η διαφορά δυναμικότητας με τον Πανελευσινιακό ήταν τέτοια που έδινε την ευκαιρία για ένα «ξέσπασμα», κάτι που κατάφερε ο Παναθηναϊκός έχοντας ως πρωταγωνιστές παίκτες που έως σήμερα είχαν αμφισβητηθεί έντονα και είχαν πέσει σε δυσμένεια από τον πρώην τεχνικό της ομάδας.

Ο Γιάνις Μπλουμς έκανε το καλύτερο παιχνίδι του από τότε που φόρεσε τη φανέλα με το «τριφύλλι» και με 17 πόντους με 5/8 τρίποντα ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών. Πολύ καλή εμφάνιση και από τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη με 14 πόντους, Ντε Μάρκους Νέλσον με 12 πόντους, Έι Τζέι Σλότερ με 12 πόντους και Αντώνη Φώτση με 6 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Ο Κερτ Λούμπι από τον απογοητευμένο Πανελευσινιακό ήταν η μοναδική «όαση», τελειώνοντας την αναμέτρηση με 9 πόντους, αλλά και 18 ριμπάουντ!

Τα δεκάλεπτα: 13-19, 27-41, 40-64, 51-82

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.