Μαρκόπουλος: «Είχαμε καλή συμπεριφορά»

Written by  Οκτ 16, 2013

Ευφορία επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ, έπειτα από την μεγάλη νίκη επί της Μπουντούτσνοστ στην εκπνοή του αγώνα με το εκπληκτικό τρίποντο του Ντι Τζέι Κούπερ από τα 7,5 μ., με τον προπονητή της ομάδας, Σούλη Μαρκόπουλο να μοιράζει συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους.

 

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά, αναφέρθηκε στην διάθεση που δείχνουν οι παίκτες του και κάλεσε τον κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα, η οποία, όπως τόνισε, είναι ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας.

«Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι  είχαν καθαρό μυαλό και μπόρεσαν στο τέλος να πάρουν μία σπουδαία νίκη. Είπα από την πρώτη στιγμή ότι θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, αλλά έστω και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε στην νίκη στο τέλος. Οι παίκτες αντέδρασαν πολύ σωστά στο τέλος και πιο συγκεκριμένα στα τελευταία λεπτά και αυτό είναι που μετράει περισσότερο από όλα.

Τα παιδιά είχαν πολύ καλή συμπεριφορά σε κρίσιμα λεπτά, αλλά σίγουρα χρειάζεται υπομονή από όλους μέχρι να βρούμε μια σταθερή απόδοση. Έχουμε πολλά νέα παιδιά στην ομάδα και θα πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι ακόμη είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας. Οι παίκτες στο τέλος πήραν το ρίσκο που έπρεπε. Δεν είναι καλό που δώσαμε τόσα επιθετικά ριμπάουντ στους αντιπάλους μας. Ο αντίπαλος μας ήταν πολύ καλά στημένος και δεν παράτησε καθόλου τον αγώνα, δείγμα του ότι είναι μια πραγματικά δυνατή ομάδα», δήλωσε ο κ. Μαρκόπουλος.

 Ερωτηθείς για την παρουσία του Ντι Τζέι Κούπερ, ο έμπειρος τεχνικός σημείωσε: «Μακάρι να έχει την ίδια απόδοση και στα άλλα ματς και να πάει ακόμη καλύτερα. Αλλά και αυτός είναι λογικό να έχει ακόμη σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του αφού τώρα μαθαίνει τους συμπαίκτες του».

Όσον αφορά, τέλος, τις εναλλαγές που υπάρχουν στην απόδοση της ομάδας, ο κ. Μαρκόπουλος τις απέδωσε στο γεγονός ότι η σεζόν είναι ακόμα στο ξεκίνημά της. «Η ομάδα είναι σε στάδιο προετοιμασίας ακόμη. Μέχρι τώρα παίζαμε φιλικά, στα οποία είχαμε και καλά αποτελέσματα, αλλά και άσχημα. Στα φιλικά δεν μπορείς να δεις αυτά που βλέπεις στο πρωτάθλημα. Δείτε τι έγινε στο ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες είχαν μεν τον ίδιο κορμό με πέρσι, αλλά να δεν απέδωσαν καλό μπάσκετ», σημείωσε.

Από την πλευρά του, ο πρωταγωνιστής της χθεσινής αναμέτρησης ήταν περιχαρής για την έκβαση της αναμέτρησης και δε μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τον τρόπο που ο ίδιος κατάφερε να πετύχει το νικητήριο καλάθι.

«Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για αυτή την μεγάλη νίκη. Ήταν ομαδική δουλειά. Είχαμε ορισμένα προβλήματα στη διάρκεια του αγώνα, αλλά οι προπονητές μας, μας προετοίμασαν πολύ καλά και για καταστάσεις σαν αυτές που συναντήσαμε στον αγώνα. Δεν χάσαμε ποτέ την αυτοπεποίθησή μας, είμαστε περήφανοι που μείναμε όλοι μαζί σαν ομάδα και φτάσαμε σε αυτό τον όμορφο τρόπο για να πάρουμε τη νίκη. Στις τελευταίες βολές, σκεφτόμουν ότι ήθελα πολύ να πάρω εγώ την τελευταία φάση και είμαι ευλογημένος που έγινε έτσι. Ήταν όμως ομαδική δουλειά και ευχαριστώ και τους προπονητές μου, που με εμπιστεύτηκαν για την τελευταία φάση. Και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πέτυχα ένα παρόμοιο καλάθι», ήταν τα λόγια του Ντι Τζέι Κούπερ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.