Στο Μιλάνο για την νίκη

Written by  Δεκ 11, 2014

Την Αρμάνι Μιλάνο αντιμετωπίζει απόψε (21:45,Novasports 3) ο Παναθηναϊκός για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι «πρασινοι» μετά την εμφάνιση... ναυάγιο της Κωνσταντινούπολης θα αναζητήσουν την πρώτη μεγάλη εκτός έδρας νίκη για φέτος, η όποια θα τους δώσει τελεσίδικα την τρίτη, τουλάχιστον, θέση του Γ ομίλου.

 

Στα αγωνιστικά, ο προπονητής της ομάδας, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, δεν μπορεί να υπολογίζει τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο όποιος έμεινε στην Αθήνα εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Ο Βόσνιος τεχνικός θα εχει, ωστόσο, απόψε τόσο τον Μπατίστα όσο και τον Μαυροκεφαλίδη γεγονός που ισχυροποιεί την ομάδα στη θέση «5».

Οι οδηγίες του προπονητή των Πρωταθλητών είχαν να κάνουν με τον «αφοπλισμό» των μεγάλων περιφερειακών ατού της Αρμάνι. Οι Πρωταθλητές Ιταλίας είναι μια ομάδα που βασίζεται πολύ στο περιφερειακό σουτ και αυτό το στοιχείο το έχουμε δει πολλές φορές φέτος να συμβαίνει στους αγώνες της.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι σοβαρός και απολυτά προσηλωμένος και στα 40 λεπτά του αγώνα, αν θέλει να φύγει από την έδρα του περσινού Final Four με μια μεγάλη νίκη, η οποία θα του δώσει ψυχολογική ανάταση για μια πολύ καλή συνέχεια στο Top 16.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.