Χωρίς το «θωρηκτό» στην Πόλη

Written by  Δεκ 04, 2014

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (20:00) για την 8η αγωνιστική του Γ' ομίλου της Ευρωλίγκα. Οι «πρασινοι» έχουν ήδη πάρει την πρόκριση για το Top 16 γεγονός, που τους κάνει να μην άγχος για την αναμέτρηση.

 

Από τον αποψινό αγώνα θα απουσιάζει και ο Εστεμπάν Μπατίστα. Ο Ουρουγουανός σέντερ της ομάδας μπορεί να ακολούθησε την αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, όμως, δεν προπονήθηκε και έτσι η συμμέτοχη του είναι από αμφίβολη έως αδύνατη. Αν τελικά ο Μπατίστα δεν αγωνιστεί, τότε οι Pρωταθλητές Ελλάδας θα έχουν μεγάλο πρόβλημα στους "αιθέρες", αφού μετά τον Μαυροκεφαλίδη θα στερηθούν και το «θωρηκτό».

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να περιορίσει τα ατού της Φενέρμπαχτσε και να μην αφήσει την Πρωταθλήτρια Τουρκίας να κάνει το παιχνίδι της. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τόνισε στους παίκτες του ότι η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θα παρουσιάσει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ.

Και οι δυο ομάδες ξεκινούν τον αγώνα από την ίδια αφετηρία νικών-ηττών (5-2) με τον νικητή να παίρνει σαφές προβάδισμα για τη δεύτερη θέση.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.