Για την νίκη - πρόκριση

Written by  Νοε 28, 2014

Ώρα Παναθηναϊκού απόψε. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την Μπάγερν Μονάχου (21:00/NOVASPORTS2) και με νίκη "σφραγίζουν" το εισιτήριο για το Top 16 της φετινής Ευρωλίγκα.

 

Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε και απόψε από τον Παναθηναϊκό. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα στερηθεί μάλλον τόσο τον Βλάντο Γιάνκοβιτς όσο και τον Εστεμπάν Μπατίστα. Ο τεχνικός της ομάδας είδε τους δυο παίκτες να μην προπονούνται χθες και η συμμέτοχη τους είναι αμφίβολη.

Οι «πρασινοι» θα προσπαθήσουν να επιβάλουν από την αρχή το ρυθμό τους και να μην επιτρέψουν στην πάντα επικίνδυνη Πρωταθλήτρια Γερμανίας, η οποία έχει κάνει τη μοναδική της νίκη μέχρι σήμερα στον όμιλο απέναντι στον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο, να πιστέψει ότι μπορεί να φύγει από το ΟΑΚΑ με τους βαθμούς της νίκης.

Από την άλλη, οι Βαυαροί, που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά με τον Μπο Μακάλεμπ στη σύνθεση τους, με ρεκόρ 1-5 βλέπουν τον αγώνα αυτό ως την τελευταία τους ευκαιρία για να ξαναμπούν γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ο προπονητής της Πρωταθλήτριας Γερμανίας πιστεύει ότι η ομάδα του θα εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του αντίπαλου και θα καταφέρει να φύγει με την νίκη από τη δύσκολη έδρα των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.