«Σουτ εντος πεδιάς» από το Ρέθυμνο

Written by  Νοε 27, 2014

Η ομάδα του Ρεθύμνου Aegean είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει σε ένα αγώνα διαφορετικό από τους άλλους.

Αντιπροσωπία των παικτών του Θανάση Σκουρτόπουλου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σουτ... εντός πεδιάς», βρέθηκε στο 5ο και στο 3ο δημοτικό σχολείο Ρέθυμνου, όπου και έπαιξε μπάσκετ μαζί με τους μικρούς φίλους της ομάδας, οι όποιοι έδειξαν να το απολαμβάνουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την επίσημη σελίδα της ομάδας

"Συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα από το Ρέθυμνο Aegean το πρόγραμμα «Σουτ εντός... Πεδιάς». Την Τετάρτη και την Πέμπτη αντιπροσωπία παικτών της ομάδας μας επισκέφθηκαν το 5ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου, αντίστοιχα.

Στο 5ο Δημοτικό Σχολείο την ομάδα εκπροσώπησαν οι παίκτες μας Ντέγιαν Κράβιτς, Δημήτρης Χείλαρης και Μάρκος Δουλγεράκης, o Team Manager και Αναπληρωτής Γεν. Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος, ο Αντιπρόεδρος Μανόλης Γιαννούλης καιο Υπεύθυνος των Ακαδημιών Νίκος Μακρής με τους προπονητές, Χρήστο Μαραυγάκη και Γιώργο Σκεμπή.

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο επισκέφθηκαν οι αθλητές μας Βίνσεντ Κάουνσιλ, Τσέϊσον Άλεν και Σταύρος Σχίζας, ο Team Manager και Αναπληρωτής Γεν. Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ, Δημήτρης Τζέτζος.

Οι μικροί φίλοι της ομάδας μας ενθουσιάστηκαν με την παρουσία των αθλητών μας, φωτογραφήθηκαν, συνομίλησαν, έπαιξαν μαζί τους, μοιράστηκαν μπάλες μπάσκετ και αναμνηστικά αυτόγραφα, ενώ πήραν προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλων Πάτρας στο «Μελίνα Μερκούρη» στην «Σχολική Κερκίδα», της οποίας χορηγός είναι το ΦΑΓΕ junior. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά μία προπόνηση του Ρέθυμνο Aegean

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του 5ου Δημοτικού Σχολείου και τον Υπ/ντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου κ. Νίκο Φωτάκη και κ. Γιώργο Ασπρούλη, αλλάκαι τους γυμναστές κα Ελένη Ψωμά, κ. Ηλία Αργιανά και κ. Μπάμπη Αποστολάκη για την φιλοξενία και την άψογη συνεργασία".

Πηγή: www.rethymnobc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.