Α1: το preview της 7ης αγωνιστικής

Written by  Νοε 22, 2014

Επιστροφή στη δράση για το πρωτάθλημα Ελλάδας με τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Σ

 

Η αγωνιστική ανοίγει σήμερα με 5 αναμετρήσεις, ενώ οι δυο μεγάλοι του μπάσκετ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αγωνίζονται αύριο εξαιτίας των υποχρεώσεων τους στην Ευρωλίγκα.

Στην Ελευσίνα, ο Πανελευσινιακός υποδέχεται το Ρέθυμνο. Οι γηπεδούχοι με την ψυχολογία στα ύψη μετά από τις δυο συνεχόμενες νίκες θέλουν να συνεχίσουν θετικά με τον Τζίμη Κουστένη στον πάγκο. Οι Κρητικοί από την πλευρά τους θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Στο άδειο εξαιτίας τιμωρίας «Αλεξάνδρειο» ο Άρης αντιμετωπίζει τον Κολοσσό. Περισσότερο ανάγκη για τους βαθμούς της νίκης έχει ο Κολοσσός ο οποίος έχει να γευτεί τη χαρά από την 4η αγωνιστική, με τους γηπεδούχους να θέλουν και αυτοί να επιστρέψουν στις νίκες μετά το άτυχο αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας από τον Κόροιβο.

Ο Πανιώνιος θα ψάξει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα στην αναμέτρηση του κόντρα στον Κόροιβο. Οι «Κυανέρυθροι» δείχνουν σημάδια αγωνιστικής ανόδου που, όμως, δεν έχουν καταφέρει να τα μετουσιώσουν σε νίκες. Από την άλλη, ο Κόροιβος που κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική τον Άρη φαίνεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Πανιώνιο.

Στην Πάτρα, ο Απόλλων υποδέχεται τα Τρίκαλα που έχουν να πετύχουν νίκη από την τρίτη αγωνιστική. Οι «φρουροί της Αχαΐας» που προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ θέλουν την νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους τις ίδιες φιλοδοξίες.

Στο «Ζηρίνειο» η Νέα Κηφισιά υποδέχεται την ΑΕΚ. Η ΑΕΝΚ μετά από δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις και την νίκη στην Ρόδο επί του Κολοσσού H Hotels επιστρέφει στην έδρα της και κοντά στη «θαλπωρή» που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας. Η Ένωση από την πλευρά της προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του Απόλλων Carna στο ντεμπούτο του Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της.

Αύριο, η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το μεγαλο ντέρμπυ της κορυφής μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ, ενώ μερικές ώρες αργότερα στο ΟΑΚΑ ο Πρωταθλητής Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΚΑΟΔ American genetics.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.