Και επίσημα στον Πανιώνιο ο Διαμαντόπουλος

Written by  Νοε 22, 2014

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος επέστρεψε στην ομαδα της καρδίας του τον Πανιώνιο για να κλείσει εκεί την πολύ επιτυχημένη  και πλούσια καριέρα του.


Ο 34 χρόνος γκαρντ ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τους «κυανέρυθρους» και ανήκει πλέον και επίσημα στο δυναμικό της ομάδας και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Ο Διαμαντόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παπάγο (1996-1999) και στη συνέχεια ακολούθησε η πρώτη θητεία του (1999-2003) στον Πανιώνιο. Ο Διαμαντόπουλος στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό (2003-04), ενώ την σεζόν 2004-05 επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη.

Έχει αγωνιστεί επίσης με τα χρώματα της Ροτζέτο, της Πάλα Ακουα, της Σαμάρα, του Κολοσσού, του Αμαρουσίου, του Αχιλλέα Καϊμακλίου, της Βακαλό, του Κεραυνού Στροβόλου και της Δόξας Λευκάδας.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος

«Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας με τον Γιώργο Διαμαντόπουλο. Δεν θα αγωνιστεί στο ματς με τον Κόροιβο (Σάββατο 22/11).

Η διοίκηση αναγνώρισε τη μεγάλη προσφορά του 34χρονου αθλητή στο σύλλογο και σεβάστηκε την επιθυμία του ιδίου να ολοκληρώσει την αγωνιστική σταδιοδρομία, στην αγαπημένη του ομάδα. Παράλληλα, η ΚΑΕ ευχαριστήσει τον πρώην αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη -και γνωστό φίλαθλο του Πανιωνίου-, Δημήτρη Θεοδωρίδη, για τη μεσολάβηση και τη συμβολή του, στην επίτευξη της συμφωνίας».

Πηγή: www.panioniosbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.