Αναχώρησε για την Βαρκελώνη

Written by  Νοε 13, 2014

Για την Βαρκελώνη αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα(14/11, 21:45).

Οι «πρασινοι» ταξιδεύουν για την πρωτεύουσα της Καταλονίας χωρίς τον Ράιτ που έμεινε στην Αθήνα εξαιτίας μιας θλάσης, αλλα με τον Γιώργο Παπαγιάννη στην αποστολή. Κατά την αναχώρηση της ομάδας δηλώσεις έκανε ο Γιάνις Μπλουμς. Ο Λετονός του οποίου το συμβόλαιο ανανεώθηκε για 2 χρονιά ήταν χαρούμενος και ιδιαιτέρα κεφάτος.

Συγκεκριμένα είπε

Για την ανανέωση του συμβολαίου του. «Ήρθα στον Παναθηναϊκό για ένα μήνα με προοπτική ακόμη ενός. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό βοηθώντας την ομάδα, εκτελώντας πιστά τις οδηγίες του προπονητή. Έδωσα το 100% των δυνάμεών μου σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι κάτι που θα συνεχίσω να κάνω. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που θα είμαι μέλος της ομάδας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν»

Και πρόσθεσε επίσης ότι. «Δεν είναι εύκολο να έρχεσαι και να παίζεις στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να δουλεύεις σκληρά και να είσαι συγκεντρωμένος. Οι συμπαίκτες μου και όλα τα μέλη της ομάδας με βοήθησαν να προσαρμοστώ γρήγορα και ήταν δίπλα μου από την πρώτη μέρα»

Τέλος για την αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Ισπανίας είπε ότι. "Σε κάθε παιχνίδι στόχος μας είναι η νίκη, έτσι και σε αυτό. Η Μπαρτσελόνα είναι μια εξαιρετική ομάδα. Έχω αγωνιστεί περίπου από 20 φορές απέναντί της στο Παλάου Μπλαουγκράνα και έχω κερδίσει μόλις μία. Ελπίζω αύριο να έρθει η δεύτερη".

Εκτός του Γιάνις Μπλούμς δηλώσεις για την αναμέτρηση έκανε και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Συγκεκριμένα είπε: «Η Μπαρτσελόνα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Πάμε εκεί να παίξουμε το παιχνίδι μας, να προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτά που ζητά ο προπονητής μας σε άμυνα και επίθεση και άμα έρθει το αποτέλεσμα θα είναι καλοδεχούμενο»

Για την φροντ-λαιν των Ισπανών ο έλληνας σέντερ υπογράμμισε ότι: «όλοι τους είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες γι' αυτό άλλωστε και αγωνίζονται στη Μπαρτσελόνα. Σίγουρα η δουλειά μας θα είναι δύσκολη ωστόσο η ομαδική προσπάθεια είναι αυτή που μετράει και φέρνει αποτελέσματα"

Τέλος για την δική του ομαδα τόνισε: «προσπαθούμε να τρέξουμε, να παίξουμε καλή άμυνα. Θα δούμε αύριο τι θα γίνει. Το καλό ξεκίνημα μας έχει δώσει άλλη ψυχολογία. Δεν υπάρχει εφησυχασμός. Στην ομάδα υπάρχουν έμπειροι παίκτες που επηρεάζουν τους νέους ώστε να μην εφησυχάζουν και να μην σταματάνε την προσπάθεια".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.