Συνεχίζει αήττητος ο Παναθηναϊκός, πρώτη νίκη για τον Πανελευσινιακό.

Written by  Νοε 10, 2014

Η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ συνεχίστηκε χωρίς καμία έκπληξη με τα φαβορί εύκολα η δύσκολα να φεύγουν με το "ροζ" φύλλο αγώνα.

 

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός συνέχισε την αήττητη πορεία του στην Α1 μετά την νίκη επί του Ρέθυμνου με 79-70 σε μια αναμέτρηση όπου οι «πρασινοι» είχαν το μυαλό τους περισσότερο στην Μπαρτσελόνα.

Στην Ελευσίνα, ο Πανελευσινιακός «έσπασε το ρόδι» και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με 81-72 επί της ΑΕΚ. Θετικό ξεκίνημα και για τον Τζίμη Κουστένη στον πάγκο των «σταχυοφόρων», ενώ τριγμούς έφερε η ήττα στις τάξεις του "Δικεφάλου".

Στο «Nick Galis Hall» ,είδαμε ένα θρίλερ ανάμεσα στον Άρη και την Νέα Κηφισιά, το οποιο βρήκε μεγαλο νικητή τη γηπεδούχο ομάδα. Οι «κιτρινόμαυροι» επικρατήσαν της Νέας Κηφισιάς με 83-80 και έβαλαν τέλος στο νικηφόρο σερί της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου. Κορυφαίος του Άρη ένας πρώην Κηφισιώτης, ο Αντεγκμπόγιε, ο όποιος «πλήγωσε» την πρώην ομαδα του.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία στην Α1. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε στην Νέα Σμύρνη του Πανιωνίου με 65-61 και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους, παρά τα σημάδια ανάκαμψης που έδειξαν στην απόδοσή τους, να πανηγυρίσουν το πρώτο "ροζ" φύλλο για φέτος.

Στην Αμαλιάδα χρειάστηκε ένα τριποντο του Βασίλιεβιτς στα 1,6'' για να κάμψει ο Κόροιβος την αντίσταση του ΚΑΟΔ και να φτάσει στην τρίτη νίκη του στο Πρωτάθλημα. Νωρίτερα, χρειάστηκε το κόψιμο του Ανδρέα Κανονίδη στον αρχηγό των Δραμινων τον Θοδωρή Ζάρα.

Η πέμπτη αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τα Τρίκαλα.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.