Α1: H πέμπτη αγωνιστική

Written by  Νοε 08, 2014

Το Πρωτάθλημα της Α1 συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο με τις αναμετρήσεις για την 5η αγωνιστική.

 

Στην Αμαλιάδα, ο Κόροιβος υποδέχεται τον ΚΑΟΔ. Έχοντας από μια νίκη σε 4 αγώνες και οι δυο αντίπαλοι θα επιδιώξουν το «ροζ» φύλλο αγώνα για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Στην αναμέτρηση θα πάρει και το «βάπτισμα του πύρος» το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Δραμιών, Όμπι Τρότερ.

Στο Αλεξάνδρειο, ο Άρης υποδέχεται την εξαιρετική μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα ΑΕΝΚ, η παρουσία της οποίας παύει πλέον να αποτελεί έκπληξη. Οι δυο ομάδες είχαν βρεθεί και πριν 1,5 μήνα περίπου αντιμέτωπες στα προημιτελικά του Κυπέλλου με την Νέα Κηφισιά να επικρατεί και να παίρνει την ιστορική πρόκριση στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Στην Ελευσίνα, ο Πανελευσινιακός με νέο τεχνικό στον πάγκο του θα προσπαθήσει για την πρώτη του νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Από την άλλη ο «Δικέφαλος» μετά από τις δυο σερί βαριές ήττες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα αναζητήσει την νίκη για να «ζευγαρώσει» τα «ροζ» φύλλα αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην Πάτρα, ο Απόλλων αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου. Οι Πατρινοίμ, με νέο απόκτημα στη σύνθεση τους τον Γεωργαλή, θα προσπαθήσουν για τη δεύτερη τους νίκη στο Πρωτάθλημα. Ο Κολοσσός, μετά την επιτυχία της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πανελευσινιακό, θα προσπαθήσει για ένα ακόμα «ροζ» φύλλο, το δεύτερο συνεχόμενο και το τρίτο συνολικά.

Στην Νέα Σμύρνη, ο «ιστορικός» Πανιώνιος με νέο προπονητή έναν «τίγρη» των πάγκων, Βαγγέλη Αλεξανδρή, υποδέχεται τον αήττητο εντος των συνόρων ΠΑΟΚ. Οι Νεοσμυρνιώτες ελπίζουν σε αγωνιστική «ανάσταση», ενώ ο ΠΑΟΚ, που προέρχεται από την πολύ μεγάλη νίκη επί της Βέντσπιλς για το Eurocup, πάει για το αυτονόητο, την πέμπτη του σερί νίκη στο ελληνικό Pρωτάθλημα. Πανιώνιος-ΠΑΟΚ μια αναμέτρηση που πάντα συναρπάζει και κρύβει εκπλήξεις.

Την Κυριακή (9/11) στο ΟΑΚΑ, ο Πρωταθλητής και πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΑΓΟΡ. Οι «πρασινοι» που είναι σε εκπληκτική κατάσταση θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν την αναμέτρηση από νωρίς, ούτως ώστε ο Ιβάνοβιτς να ξεκουράσει αρκετά βασικά στελέχη εν όψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα για την πέμπτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι Κρητικοί από την πλευρά τους θα προσπαθήσουν να δυσκολέψουν όσο μπορούν τους «πράσινους» και να μην αποτελέσουν «σάκο του μποξ» για την ομαδα του «τριφυλλιού».

Τη Δευτέρα (10/11), τέλος, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τα Τρίκαλα. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα για την Ευρωλίγκα, αναμένεται να έχουν εύκολο απόγευμα κόντρα στην αξιόμαχη ομαδα των Τρικάλων που έρχεται στο ΣΕΦ με σκοπό να προσπαθήσει να δυσκολέψει όσο μπορεί τον Ολυμπιακό.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.