Α1: Η τέταρτη αγωνιστική

Written by  Νοε 01, 2014

Σε τρεις δόσεις διεξάγεται η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το κυρίως πιάτο της αγωνιστικής «σερβίρεται σήμερα» με 5 αναμετρήσεις.

Στο Ρέθυμνο, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Κόροιβου Αμαλιάδας επιστρέφουν στην Κρήτη για να αναζητήσουν την τρίτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο Πανιώνιος με νέο τιμονιέρη ,αφού ο «τίγρης» των πάγκων Βαγγέλης Αλεξανδρής είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας, θα ψάξει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για να κάνει ένα «restart» έπειτα από τις περιπέτειες στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Στη Ρόδο και στο «Βενετόκλειο», ο Κολοσσός μετά τις ήττες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανελευσινιακό. Από την άλλη μεριά ο Πανελευσινιακός, που έλυσε την συνεργασία του με τον Γιώργο Σκαράφιγκα και θα παρουσιαστεί με υπηρεσιακό τεχνικό τον Λευτέρη Τσαουσίδη, θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα που θα του δώσει ψυχολογική ανάταση εν όψει και της δύσκολης συνέχειας.

Στην Πυλαία σε μια αναμέτρηση με ιστορική σημασία, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Κόροιβο Αμαλιάδας, σε έναν αγώνα που ο πατέερας Σούλης Μαρκόπουλος θα αντιμετωπίσει τον Χάρη Μαρκόπουλο. Ο δικέφαλος του βορρά μετά την βαριά ήττα από την Λοκομοτίβ Κούμπαν θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να συνεχίσει το αήττητο σερί που εχει στην Ελλάδα. Ο Κόροιβος που μετά την νίκη στην πρεμιέρα επί της ΑΕΚ εχει μονό ήττες θα προσπαθήσει για ο,τι καλύτερο σε μια πολύ δύσκολη και καυτή έδρα όπως είναι αυτή της Πυλαίας.

Στο «Ζηρίνειο» η Νέα Κηφισια θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πάτρας. Η έκπληξη μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος ΑΕΝΚ θα αναζητήσει την 3η σερί νίκη, ενώ οι Αχαιοί που δίνουν το δεύτερο σερί έκτος έδρας παιχνίδι τους θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα τους από τον Άρη στο «Nick Galis Hall».

Στη Δράμα ο ΚΑΟΔ υποδέχεται τον Άρη. Οι Δραμινοί μετά από 3 αγωνιστικές έχουν μια νίκη στο πρωτάθλημα και θέλουν να τις διπλασιάσουν. Ο Άρης μετρά ήδη 2 νίκες και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα την φετινή του προσπαθεια.

Την Κυριακή (2/11) στα Τρίκαλα η τοπική ομάδα υποδέχεται τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει με θετικό πρόσημο το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουν για την έκπληξη, ενώ οι «πρασινοι» μετά το θρίαμβο επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για την Ευρωλίγκα θα ψάξουν για το 4/4 στο ξεκίνημα της Α1.

Τέλος, τη Δευτέρα (3/11) η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά τη συντριβή τους από τον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζουν τους «ερυθρόλευκους» που προέρχονται από την έκτος έδρας νίκη επί της Νεπτούνας για την Ευρωλίγκα .

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.