Σούλης πάει και έρχεται

Written by  Οκτ 20, 2014

Η ήττα από την Νέα Κηφισιά έφερε ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα του άνθρωπου που θα αναλάβει τα ηνία του προπονητικού τιμ των «ερυθρόλευκων».

Ήδη από χθες το βράδυ το όνομα του Σούλη Μαρκόπουλου άρχιζε να ακούγεται έντονα για πιθανό διάδοχο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο πολύπειρος έλληνας τεχνικός φαίνεται να συμφώνησε για τριετή συνεργασία με τους «ερυθρόλευκους» με συνολικές απόλαβες 1.000.000 ευρώ. Μάλιστα ο ίδιος ο Σούλης Μαρκόπουλος επικοινώνησε  με τον ΠΑΟΚ και τους ανακοινώσε την πρόθεση του να «κατηφορίσει» στον Πειραιά χαρίζοντας μάλιστα στην ομαδα και τις όφειλες.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ με έκτακτο ΔΣ γνωστοποίησε την πρόθεση της να κρατήσει τον Μαρκόπουλο στο τιμόνι και μάλιστα εξέφρασε την υπερηφάνια της για τη συνεργασία μαζί του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση.

«Με αφορμή μία σειρά δημοσιευμάτων που παρέλασαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ τονίζονται τα εξής... Είμαστε υπερήφανοι που το περασμένο καλοκαίρι, στα πρώτα πέντε χρόνια της συνεργασίας μας με τον Σούλη Μαρκόπουλο, συμφωνήσαμε από κοινού να προσθέσουμε ακόμη μία πενταετία στην ήδη επιτυχημένη συνεργασία μας με τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή. Η νέα πενταετία ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και είμαστε πεπεισμένοι ότι με την σκληρή και μεθοδική δουλειά του προπονητή μας και των συνεργατών του, την δική μας στήριξη και την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, θα ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα μπορεί να βρούμε στο δρόμο μας και θα πετύχουμε όλα αυτά που έχουμε στο μυαλό μας για τον ΠΑΟΚ».

Πάνω από όλα όμως ο ΠΑΟΚ θα βάλει την επιθυμία του ιδίου του Σούλη Μαρκοπούλου και δεν θα σταθεί εμπόδιο στην μεγαλύτερη προπονητική του πρόκληση της καριέρας του. Μάλιστα έχουν ήδη ψάξει στην αγορά για τον αντικαταστατή του με το όνομα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να είναι πιο ψηλά στη λίστα.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.