Διεκόπη το ντέρμπυ, ματσάρα στα Τρίκαλα

Written by  Οκτ 19, 2014

Δεν έχει πάτο τελικά το βαρέλι της βίας στον ελληνικό αθλητισμό.

Άρης και ΠΑΟΚ δεν ολοκλήρωσαν την μεταξύ τους κόντρα εντος παρκέ διότι η αναμέτρηση διεκόπη ένα λεπτό περίπου πριν το τέλος του ημίχρονου ,και ενώ το σκορ ήταν 33-31 υπέρ του «δικεφάλου» . ο λόγος η ρίψη στο παρκέ αντικειμένων που οδήγησαν τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης να διακόψει προσωρινά την αναμέτρηση και να ζητήσει εκκένωση του γηπέδου. Τελικά και μετά από μια ώρα οι διαιτητές έκλεισαν το φύλλο αγώνα μηδενίζοντας τον Άρη. Ο ΠΑΟΚ πήρε την νίκη με 20-0 και ο Άρης κινδυνεύει με μηδενισμό, τιμωρία της έδρας και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Στα Τρίκαλα είχαμε σε αντίθεση με τη Θεσσαλονίκη μια πραγματική γιορτή του αθλήματος και μια αναμέτρηση κριθηκε μετά από δυο παρατάσεις. Τα Τρίκαλα επικρατήσαν με 102-93 του Κόροιβου και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Κορυφαίος των Τρικάλων ο Κένεθ Κάντζι με 26 ποντους(4/4 βολες, 5/10 διποντα,4/6 τριποντά, 13 ριμπάουντ και συνολικό ranking 33) ενώ καθοριστικός ήταν και ο Μάριο Μέταλλων με 13 ποντους και με συνεχόμενα καλάθια στην τρίτη παράταση. Από το συγκρότημα του Χάρη Μαρκόπουλου που έφτασε πολύ κοντά στη δεύτερη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα ο Ρόμπερτ Λoούερι με 23 και ο Μιχάλης Γιαννακίδης με 17 ήταν εκείνοι που προσπάθησαν περισσότερο.

Στην Πάτρα σε ενα πολύ χορταστικό παιχνίδι ο Απόλλων επικράτησε με 91-82 του Πανελευσινιακού και σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με την ομαδα του Γιώργου Σκαράφιγκα η οποία μετά τον Άρη γνώρισε και τη δεύτερη της ήττα στην Α1. Ο Μπράντον Πεν με 29 πόντους και 5/13 τρίποντα ήταν ο κορυφαίους των νικητών, ενώ από τους φιλοξενούμενους προσπάθησε περισσότερο ο Φρανκ Ρόμπινσον με 18.

Με μεγαλο πρωταγωνιστή τον Σενεγάλεζο Μουχάμεντ φαγιέ (19 πόντοι, 6/6 βολες,5/8 διποντα,1/4 τριποντά ,11 ριμπάουντ) το Ρέθυμνο επικράτησε του ΚΑΟΔ American Genetics με 72-66 και πήρε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα. Εκτός του Φαγιέ πολύ καλή ήταν και η παρουσία των Σάφτενααρ με 13 και Σίμπσον με 11 ποντους αντίστοιχα. Από τους Δράμινους Ο Έρικ Άτκινς με 16 ο Ρόμπερτ Λο με 13 και ο Θοδωρής Ζάρας με 11 έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να μην φύγουν ηττημένοι από την έδρα του Ρέθυμνου .

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

«Αλεξάνδρειο» ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ διεκόπη στα 46'' πριν το τέλος του Α ημιχρόνου με το σκορ 31-33

Τρίκαλα: Τρίκαλα-Κόροιβος 102-93(μετά από δυο παρατάσεις)

Πάτρα: Απόλλων Πατρών-Πανελευσινιακός 91-82

Ρέθυμνο: ΑΓΟΡ-ΚΑΟΔ 72-66

Το σημερινό πρόγραμμα

Κηφισιά: ΑΕΝΕΚ-Ολυμπιακός(17:00)

ΟΑΚΑ: AEK-Πανιώνιος(15:00)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.