Ανακοίνωσε Μιλόσεβιτς η ΑΕΚ

Written by  Οκτ 09, 2014

Την απόκτηση του Βόσνιου φόργουορντ Μίλαν Μιλόσεβιτς ανακοίνωσε η ΑΕΚ, με τον παίκτη να δηλώνει χαρούμενος για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του.

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι στο δυναμικό της ανήκει και επίσημα πλέον ο Μίλαν Μιλόσεβιτς. Ο 29χρονος φόργουορντ υπέγραψε πριν από λίγο το συμβόλαιό του με την ΚΑΕ και ετοιμάζεται να ενισχύσει τη «Βασίλισσα» στην επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια».

Αμέσως μετά, ο Μιλόσεβιτς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ (ΑΕΚ Β.C.) στο Facebook:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που είμαι μέλος της ΑΕΚ. Ήλθα σε μία μεγάλη ομάδα, σε μία ιστορική ομάδα, και δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ξέρω καλά, ότι η ΑΕΚ διαθέτει εξαιρετικούς και πιστούς οπαδούς, οι οποίοι την ακολουθούν παντού.

Πραγματικά, νιώθω υπερήφανος, που υπήρξε αυτή η εξέλιξη. Όταν μου έγινε η πρόταση δεν το σκέφτηκα καθόλου. Είπα αμέσως το «ναι». Ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα και για την καριέρα μου. Υπόσχομαι, ότι θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής».

Πηγή και Φωτό: aekbasketballclub

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.