Η «Πράσινη» media-day (video)

Written by  Οκτ 03, 2014

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και ο Δημήτρης Διαμαντίδης άνοιξαν τα χαρτιά τους και αποκάλυψαν στους εκπρόσωπους του τύπου τα σχέδια του Παναθηναϊκού για την νέα περίοδο.

Tόσο ο προπονητής όσο και ο αρχηγος της ομάδας κράτησαν χαμηλούς τόνους σε μια προσπαθεια να αποφορτίσουν το κλίμα κυρίως εν όψει Ολυμπιακού την ερχομένη Πέμπτη.

Διαμαντίδης: « Φέτος είναι διαφορετικά»

Ο αρχηγος της ομάδας μίλησε για τους στόχους της φετινής χρόνιας το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό, αλλα και για το δικό του μέλλον στο σύλλογο.

«Κάνουμε μια νέα προσπάθεια με νέα παιδιά τα οποία θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας τα νέα χρόνια. Δεν είμαστε όσο έτοιμοι θα θέλαμε. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, παίκτες έρχονται ακόμη και σήμερα δεν έχουμε κάνει προπονήσεις όλοι μαζί, αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μας», δήλωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκό κατά την διάρκεια της media day της ομάδας του, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ολα τα χρόνια έχουμε συνηθίσει να πηγαίνουμε για τρεις τίτλους, αλλά φέτος θα είναι διαφορετικά. Στόχος δεν είναι το φάιναλ φορ, αλλά να περάσουμε την πρώτη φάση της Ευρωλίγκα, να καταλάβουν τα παιδιά πού παίζουν, να γίνουμε ομάδα και όπου μας βγάλει».

Οσον αφορά για το ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ο «3D» είπε: «Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Ο Ολυμπιακός είναι σαφώς πιο έτοιμος καθώς κράτησε τον κορμό του. Ακολουθούμε τις οδηγίες του Ιβάνοβιτς που είναι χρόνια στην Ευρώπη, δεν θέλω να κάνω καμία σύγκριση με τον Ομπράντοβιτς ή τον Πεδουλάκη».

Τέλος, αναφέρθηκε στο συμβόλαιό του λέγοντας πως «δεν έχει γίνει κουβέντα για επέκταση. Σκέφτομαι ότι φέτος θα τα δούμε όλα εν καιρώ».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Διαμαντίδη.

 

Ιβάνοβιτς: «Θα βοηθήσει ο Μπλούμς»

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» κατά τη διάρκεια της media day μίλησε για την επομένη «πράσινη μέρα», ενώ έκανε αναφορά και στον Λετονό Γιάνις Μπλουμς που αποτελεί τον νέο παίχτη της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε

«Πράγματι, βρισκόμαστε σε αναζήτηση ενός παίκτη που να αγωνίζεται στη θέση του σέντερ, όμως, αυτή τη περίοδο δουλεύουμε ως έχουμε και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ενώ αναφερόμενος στον Γιάνις Μπλουμς πρόσθεσε ότι «πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Είναι πολύ καλός παίκτης που μπορεί να παίξει στη θέση «1», αλλά και στη θέση «2». Μας ταιριάζει πολύ αυτή τη περίοδο».
Οσον αφορά στο ματς με τον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Είναι ένα δύσκολο ξεκίνημα κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας. Εμείς προετοιμαζόμαστε με στόχο να είμαστε απόλυτα έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι»»

Σχετικά με τους πολλούς τραυματισμούς τόνισε: «Το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι οι τραυματισμοί, αλλά η προσαρμογή των νέων παικτών. Φέτος δουλεύουμε πάνω σε ένα καινούριο πλάνο και πρότζεκτ που συνδυάζει νέους ηλικιακά παίκτες και τους βετεράνους μας».

Τέλος, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, δήλωσε: «Θέλουμε να παίξουμε ένα γρήγορο στυλ παιχνιδιού, το οποίο θα στηρίζεται στην πολύ καλή άμυνα».

 

Εικόνες από την media day του Παναθηναϊκού:

pao-mediaday

pao-gistmed

pao-charala-med

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.