Γκάλης: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Written by  Σεπ 03, 2014

Πρόσκληση στους φιλάθλους να γεμίσουν το «Nick Galis Hall» για το τουρνουά προς τιμήν του στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου απηύθυνε ο Νίκος Γκάλης, καλώντας, παράλληλα, τον κόσμο του Άρη να ενισχύσει την προσπάθεια της διοίκησης για την οικονομική εξυγίανση του συλλόγου.

 

Το μήνυμα του Νίκου Γκάλη στο Facebook:

«Στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου θα γίνει στο Nick Galis Hall το πρώτο τουρνουά “Nick Galis Cup” με την συμμετοχή του ΠΑΟ, της CSKA, της BANVIT και φυσικά του ΆΡΗ. Είναι τιμή για μένα και τον ΆΡΗ που αυτές οι ομάδες δέχθηκαν να συμμετάσχουν και τις ευχαριστώ γι αυτό.

Πιστεύω ότι ο κόσμος του ΆΡΗ θα γεμίσει και τις δυο μέρες το γήπεδο γιατί θα έχει την ευκαιρία να δει ομάδες πρωταγωνίστριες στην Ευρωλίγκα αλλά και τον νέο ΆΡΗ.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στην προσπάθεια που γίνεται τόσο σ’ αυτό το τουρνουά όσο και σε όλη την χρονιά. Ο ΆΡΗΣ είχε την υποστήριξη του κόσμου και πριν έρθω εγώ και θα την έχει και τώρα που γίνεται από την διοίκηση και όλους μας μια προσπάθεια να φθάσουμε εκεί που η ομάδα ήταν παλιά σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δεν μπορεί να γίνουν όλα σε μια μέρα. Χρειάζεται να προσπαθούμε καθημερινά και ο κόσμος να είναι αρωγός.


Εγώ συμμετέχω στην προσπάθεια της διοίκησης γιατί ο κ. Αρβανίτης και οι συνεργάτες του με έπεισαν ότι έχουν πλάνο αλλά και ότι είναι γνήσιοι άνθρωποι. 

Ο στόχος των 3000 διαρκείας είναι εφικτός. Ο κόσμος μπορεί να πιάσει αυτόν τον στόχο γιατί αγαπάει την ομάδα και βλέπει θετικά την προσπάθεια που γίνεται και αυτό το νοιώθω από τα όσα μου λένε οι Αρειανοί που με συναντούν στον δρόμο αλλά και από την ανταπόκριση που έχουν οι σελίδες μου στο Facebook και στο Twitter.».

Πηγή: NickGalis

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.