Μανωλόπουλος: «Στον Άρη με 11 χρόνια καθυστέρηση»

Written by  Σεπ 02, 2014

Παίκτης του Άρη θα είναι για την επόμενη σεζόν ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος από τις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα του ομάδα εμφανίστηκε χαρούμενος και έτοιμος για μια νέα καριέρα.

 

Ο 27χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε πέρσι με τη φανέλα του Ίκαρου Καλλιθέας, ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει από τη ΧΑΝΘ, τον ΠΑΟΚ, τη Μαγιόρκα, την Παλένσια, την ΑΕΛ, την Γεστιμπέριτσα, τον Κολοσσό Ρόδου, το Περιστέρι και την Καβάλα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για καθυστέρηση 11 ετών στην μετεγγραφή του στον Άρη και δήλωσε πρόθυμος να κάνει ό, τι του ζητηθεί για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους αγωνιστικούς της στόχους.

 «Με 11 χρόνια καθυστέρηση φοράω τη φανέλα του ΑΡΗ. Ήρθα για να διορθώσω το λάθος που έκανα όταν ήμουν 16 χρονών. Με τον ερχομό μου στον ΑΡΗ ελπίζω σε μια καινούργια καριέρα. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα δώσω ό,τι έχω για να τους δικαιώσω και εύχομαι να προσφέρουμε στο λαό του Άρη πολλές χαρές στις δύσκολες ώρες που περνάει», ανέφερε στη δήλωσή του ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και συμπλήρωσε:

«Όπως έχει ορίσει και η διοίκηση, πρώτος στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση και πάνω σ’ αυτό το πλάνο πορευόμαστε όλοι. Ο στόχος οριοθετείται από τη διοίκηση και τους κόουτς. Δική μας δουλειά μας είναι να κάνουμε ό,τι μας ζητούν και να πετύχουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Καλούμε τον κόσμο δίπλα μας, αρχής γενομένης από το «Nick Galis Cup». Όλοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλη ώθηση μπορεί να δώσει στην ομάδα ένα γεμάτο «Nick Galis Hall».

Πηγή και Φωτό: arisbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.