Γκάλης: «Σταθείτε συμπαραστάτες στην προσπάθεια»

Written by  Αυγ 26, 2014

Ικανοποιημένος από την εξέλιξη της άρσης του απαγορευτικού μεταγραφών ξένων παικτών στον Άρη δήλωσε ο Νίκος Γκάλης, που με μήνυμά του μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα προς τους φίλους της ομάδας τους κάλεσε να στηρίξουν κι άλλο την προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει να αποδίδει καρπούς.

 

Το μήνυμα του Νίκου Γκάλη στο Facebook:

Αγαπητοί φίλοι του Άρη μας,

 ενημερώθηκα τηλεφωνικά από τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, για την απόφαση της FIBA να άρει την απαγόρευση συμμετοχής ξένων παικτών στην ομάδα μας. Αυτή η εξέλιξη, η οποία ήρθε μετά από επιτυχημένους χειρισμούς της διοίκησης, με χαροποίησε ιδιαίτερα, διότι ανοίγονται άλλες προοπτικές για την αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας μας. Ακόμη, ενημερώθηκα και για τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν και θα γίνουν.

Το μήνυμά μου προς τον πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ήταν οι ενέργειες ενίσχυσης της ομάδας να γίνουν μέσα σε λογικά πλαίσια και πάντα βάση του αρχικού μας στόχου που ήταν και παραμένει η εξυγίανση της Κ.Α.Ε.

Το μήνυμά μου προς τον κόσμο του Άρη που γνωρίζω πόσο λατρεύει την ναυαρχίδα του συλλόγου μας είναι το εξής:

Σταθείτε συμπαραστάτες σ’ αυτήν τη νέα προσπάθεια . Δείξτε το έμπρακτα με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας . Στόχος μας είναι φέτος να κάνουμε ακόμη ένα ρεκόρ. Ο αριθμός 3.000 είναι απόλυτα εφικτός για τον ΑΡΗ και μπορούμε να αποδείξουμε για μια ακόμη φορά ότι έχουμε τον πρώτο μπασκετικό κόσμο στην Ελλάδα. Το «Nick Galis Hall» θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να γεμίζει και να θυμίζει 
παλιές καλές στιγμές.

Και μην ξεχνάτε το ραντεβού μας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου στο «Nick Galis Cup» . Θα είμαστε όλοι εκεί

Πηγή: NickGalis

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.