Μποχωρίδης: «Δεν έχω επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Written by  Ιουλ 23, 2014

Επιτυχία για την Εθνική Ομάδα Νέων, χαρακτήρισε την 6η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Κρήτη, ο διεθνής playmaker, Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια, τονίζοντας πως προς το παρόν είναι παίκτης του Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στα όνειρά του για την καριέρα του και την Εθνική Ομάδα.

 

Ο νεαρός γκαρντ μίλησε στο ertopen.com και την αθλητική εκπομπή «Παιχνίδι είναι…» της ΕΡΑ ΣΠΟΡ με τη Σεβαστή Βρακατσέλη και το Γιώργο Πετρίδη και έδωσε απαντήσεις για την πορεία της Εθνικής Νέων και τα προβλήματα που αντιμετώπισε, την φημολογία περί μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό, το μέλλον του και το μεγάλο του όνειρο να αγωνιστεί στο NBA.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Λευτέρη Μποχωρίδη στη Σεβαστή Βρακατσέλη και το Γιώργο Πετρίδη:

Τι γεύση σου αφήνει το Μουντομπάσκετ που διεξήχθη στην Κρήτη;

«Άμα δούμε τις ατυχίες που υπήρχαν, τελικά η 6η θέση ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Μας έλειπε ο Αντετοκούνμπο, ο Καραμαλέγκος και άλλοι και γενικά είχαμε απουσίες και ατυχίες όπως ο τραυματισμός του Ιωάννη (Παπαπέτρου), οπότε η 6η θέση ήρθε μετά από μεγάλη προσπάθεια».

 Πέρσι είχες γλυκαθεί από την ανδρική ομάδα καθώς είχες σημετάσχει στην προετοιμασία. Του χρόνου ηλικιακά ανήκεις εκεί. Τι πρέπει να βελτιώσεις ώστε να μπορέσεις να καθιερωθείς και σε αυτό το κλιμάκιο της εθνικής;

«Είμαι ένας νέος αθλητής που πιστεύω ότι κάτι υπάρχει που μπορείς πάντα να βελτιώσεις. Πρέπει πάντα να δουλεύεις, να κάνεις ό,τι καλύτερο και να στοχεύεις ψηλότερα».

Πόσο μεγάλη είναι η τιμή του να φοράς τη φανέλα με το εθνόσημο;

«Είναι κάτι το μοναδικό και ό,τι καλύτερο να παίζεις για την χώρα σου. Πιστεύω είμαστε τυχεροί σαν αθλητές και όποτε ακούμε τον εθνικό ύμνο είναι κάτι το απερίγραπτο».

Το όνομά σου ακούγεται στην μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού. Ποια είναι η άποψή σου για το Πράσινο ενδιαφέρον;

«Για την ώρα παραμένω παίκτης του Άρη και δεν έχω ακούσει για κάποια επίσημη πρόταση. Εφόσον γίνει κάτι τέτοιο, θα συζητήσω με την ομάδα και θα δούμε».

Υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου ο μαγικός κόσμος του ΝΒΑ;

«Είναι όνειρο το ΝΒΑ και δεν ξέρω αν ποτέ θα έρθει. Θέλω να έρθει κάτι τέτοιο, αλλά μέχρι στιγμής αποτελεί απλά ένα όνειρο όπως και η Ευρωλίγκα ή κάτι μεγαλύτερο».

Αριστερόχειρας, ψηλό playmaker, ξεκίνημα από ομάδα της Θεσσαλονίκης, μεγάλο άνοιγμα χεριών. Αυτά είναι κάποια από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Τι πρέπει να κάνεις έτσι ώστε να δικαιολογήσεις τον χαρακτηρισμό που σου δίνουν;

 «Το να με συγκρίνουν με έναν τέτοιο παίκτη είναι κάτι το απίστευτο. Δεν ξέρω αν ισχύει και πρέπει να βελτιωθούν ακόμα πολλά. Ελπίζω μια μέρα να καταφέρω να φτάσω στην ικανότητα και τις επιτυχίες του».

Οι ομάδα ανδρών αναχώρησε για Καρπενήσι. Πως βλέπεις την ομάδα ενόψει Μουντομπάσκετ;

«Η ομάδα μας είναι φτιαγμένη για να παίζει σε υψηλές θέσεις και δεν θέλουμε την αποτυχία. Μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά αρκεί και οι παίκτες να είναι έτοιμοι για κάτι τέτοιο».

Τι είναι για σένα παιχνίδι;

«Παιχνίδι είναι…» τα πάντα γύρω από το μπάσκετ και ζω για αυτό!»

Πηγή: «Παιχνίδι είναι…»ertopen.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.