Καλάθης: «Στην Ευρώπη μόνο για τον Παναθηναϊκό»

Written by  Ιουλ 21, 2014

Δέσμευση πως όταν φύγει από το NBA θα αγωνιστεί αποκλειστικά και μόνο στον Παναθηναϊκό ανέλαβε ο Νικ Καλάθης, ο οποίος επισκέφθηκε τα γραφεία της ομάδας και είχε σύντομη συνομιλία με τον ιδιοκτήτη της,  Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

 

Ο διεθνής γκαρντ με αφορμή την παρουσία του στην Ελλάδα προκειμένου να λάβει μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας, επισκέθηκε τα γραφεία της ΚΑΕ και συνομίλησε με τον κ. Γιαννακόπουλο, επιβεβαιώνοντας τις πολύ καλές σχέσειςμ εταξύ των δύο πλευρών. Δεσμεύτηκε, μάλιστα, πως, όταν κάποια στιγμή αποχωρίσει από τον μαγικό κόσμο του NBA και επιστρέψει στην Ευρώπη για να αγωνιστεί, αυτό θα γίνει μόνο για τον Παναθηναϊκό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος από το γεγονός ότι βρέθηκα ξανά στο περιβάλλον του Παναθηναϊκού ώστε να συναντηθώ και να συζητήσω με τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Επειδή θα πρέπει να πούμε την αλήθεια, αυτή τη στιγμή ο στόχος μου είναι να παίξω όσο το δυνατό καλύτερα στο ΝΒΑ αλλά το βέβαιο είναι πως όταν επιστρέψω στην Ευρώπη θα αγωνιστώ μόνο στον Παναθηναϊκό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νικ Καλάθης, βάζοντας τέλος σε ένα μεταγραφικό σίριαλ που ξεκίνησε εδώ και πολύ καιρό με την φημολογούμενη επιστροφή του στο «τριφύλλι». Από την πλευρά του, ο κ. Γιαννακόπουλος, ο οποίος του προσέφερε μια φανέλα της ομάδας με το όνομά του, εξέφρασε τη χαρά του για την συνάντησή τους και τόνισε πως τον διαβεβαίωσε πως, όταν επιστρέψει στην Ευρώπη, θα το κάνει για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Του ευχήθηκε δε καλή επιτυχία με την Εθνική Ομάδα, ενώ δεν έλειψαν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες.

Πηγή: paobc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.