Συμφώνησε με Πρίφτη ο Άρης

Written by  Ιουλ 19, 2014

Σε συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη ήρθε ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος έφτασε αργά στη Θεσσαλονίκη και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των «κιτρινόμαυρων» σε ένα γνώριμο γι’ αυτόν περιβάλλον.

 

 «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα, που θα συνεργαστώ ξανά με τον ΑΡΗ μετά από τέσσερα χρόνια, από ένα διαφορετικό πόστο φυσικά. Γνωρίζω τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς που αυτήν την περίοδο διέπουν τον Σύλλογο. Ταυτόχρονα, γνωρίζω τα πρόσωπα, τους ανθρώπους και την ποιότητά τους, κάτι που με κάνει πολύ αισιόδοξο ότι μπορούμε να καταφέρουμε αυτό που με τη Διοίκηση έχουμε θέσει σαν βασικό μας μέλημα. Σε όλα αυτά φυσικά πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει η μεγάλη δύναμη του ΑΡΗ, που είναι ο κόσμος του, γιατί -επί της ουσίας- όλες οι ομάδες κινούνται σε ένα ίδιο επίπεδο σε γενικές γραμμές, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Η διαφορά του ΑΡΗ είναι αυτό ακριβώς το σημείο, ο κόσμος του. Σκοπός δικός μου, αλλά και των συμπαικτών μου, γιατί έτσι θεωρώ τη Διοίκηση, τους παίκτες που θα έχω στη διάθεσή μου και τους συνεργάτες μου, θα είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα μικρύνουν την απόστασή μας με την εξέδρα, θα κάνουμε τον κόσμο να γίνει και εκείνος συμπαίκτης μας και να παίζει το παιχνίδι στον παλμό των παικτών», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Πρίφτης, ο οποίος εξήγησε το όνειρό του για τη χρονιά που ακολουθεί, η οποία, όπως ανέφερε, θα είναι δύσκολη, αλλά δεσμεύτηκε πως έρρχεται με πολλή όρεξη για δουλειά.

 «Θέλω να αγωνιστώ. Θέλω κατ’ αρχήν να φτιάξουμε ένα σωστό ρόστερ, το οποίο να συνάδει με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και από εκεί και πέρα το όραμά μου το κρατώ για μένα και θα δουλεύω μέρα με τη μέρα και προπόνηση με την προπόνηση. Αυτό θα προσπαθήσω να μεταδώσω και σε όσους είναι γύρω μου», ανέφερε.

Όσον αφορά το παρελθόν του στην ομάδα και το κατά πόσο θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί γρηγορότερα, ο κ. Πρίφτης ανέφερε:

 «Έχω κάποια αίσθηση του τι γίνεται στην ομάδα. Ξέρω πρόσωπα, συνεργάστηκα μαζί τους, γνωρίζω τα δεδομένα της πόλης και τα δεδομένα της ομάδας. Σίγουρα όλα αυτά με κάνουν λίγο πιο έτοιμο».

Πηγή: arisbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.