Μάχες για το γόητρο και την παραμονή

Written by  Φεβ 15, 2014

Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει την αυλαία της η 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Basket League, στην οποία δεσπόζουν οι μάχες για την παραμονή στην κατηγορία, αλλά και το αυριανό ντέρμπι στην Πυλαία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

 

Όλα τα σημερινά παιχνίδια έχουν κοινή ώρα έναρξης (16:00), ενώ το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως στη μάχη της «ουράς». Στη Χαλκίδα, ο Ίκαρος, με τον Θανάση Γιαπλέ για πρώτα φορά στον πάγκο του, θα παίξει απέναντι στα Τρίκαλα ένα από τα τελευταία του χαρτιά για να παραμείνει στην κατηγορία, αφού βρίσκεται σε δεινή θέση στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Από την πλευρά της η Θεσσαλική ομάδα θα διεκδικήσει τη νίκη που θα τη βοηθήσει να ανασάνει και να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Με τον ίδιο στόχο, Κολλοσσός Ρόδου και Πανελευσινιακός συγκρούονται για τη νίκη που θα δώσει στον νικητή την ευκαιρία να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και θα γεμίσει άγχος τον ηττημένο για τις επόμενες αγωνιστικές. Νίκη-«ανάσα» αναζητά και ο Ηλυσιακός απέναντι στον ΚΑΟΔ που στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος δεν εμφανίζει την εικόνα που παρουσίαζε στον πρώτο. Η πρώτη μέρα της 18ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται με τον πολύ σημαντικό αγώνα μεταξύ του Πανιωνίου και του Άρη.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με την πολύ σημαντική αναμέτρηση του Ρεθύμνου με τον Απόλλωνα Πάτρας, το κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπι της Πυλαίας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και την φιέστα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στην πολύ μεγάλη ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ΑΕ Ν. Κηφισιάς.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της αγωνιστικής:

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου

16.00 Ίκαρος Χαλκίδας-Τρίκαλα (Τανατζής, Σώμος, Γεωργιάδης)
16.00 Κολοσσός Ρόδου-Πανελευσινιακός (Φούφης, Πουρσανίδης Γ., Τσώνος Β.)
16.00 Πανιώνιος-Άρης (Γκόντας, Ταβουλαρέας, Παναγιώτου)
16.00 Ηλυσιακός-ΚΑΟΔ (Αναστόπουλος, Αφεντουλίδης, Τσούνας)

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

16.45 Ρέθυμνο-Απόλλων Πατρών (Καρακατσούνης, Μάνος, Σταματόπουλος)
19.00 (κ.θ.) ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (Χριστοδούλου, Ψαριανός, Τζαφλέρης)
19.15 Παναθηναϊκός-ΑΕ Ν. Κηφισιάς (Μητσόπουλος, Διαμαντής, Σκούτας)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.