Αμφίβολος ο Γκιστ για Μάλαγα

Written by  Φεβ 11, 2014

Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Κυπέλλου το βράδυ της Κυριακής σταμάτησαν για τον Παναθηναϊκό, αφού την Πέμπτη περιμένει το «τριφύλλι» μια πολύ δύσκολη αποστολή στην Ισπανία με αντίπαλο τη Μάλαγα. Πρόβλημα με Γκιστ.

 

Ο Αργύρης Πεδουλάκης προσπαθεί να βγάλει από το μυαλό των παικτών του την κατάκτηση του Κυπέλλου και, βεβαίως, το έργο του είναι εύκολο, αφού η εμπειρία τους είναι τέτοια που δεν τους επιτρέπει να επαναπαυτούν. Η αναμέτρηση με τη Μάλαγα στην Ισπανία για την έκτη αγωνιστική τους Top 16 της Ευρωλίγκα είναι πολύ σημαντική, καθώς ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες που χάλασαν το πολύ καλό του ξεκίνημα, ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη εβδομάδα στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Στον αγώνα με την ισπανική ομάδα είναι πολύ πιθανή η απουσία του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος δεν έχει ακόμα ξεπεράσει το πρόβλημα στους προαγωγούς που τον κράτησε εκτός και από τον τελικό του Κυπέλλου. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ – σέντερ δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Δευτέρα, με αποτέλεσμα η πιθανότητα συμμετοχής του στην αποστολή για τον αγώνα με τη Μάλαγα να μειώνεται σημαντικά. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.