Το σώμα στη Δράμα, το μυαλό στην Κρήτη

Written by  Φεβ 05, 2014

Με το μυαλό στον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο με τον Άρη στην Κρήτη, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΚΑΟΔ στη Δράμα ελπίζοντας σε μια καλή εμφάνιση – προπόνηση πριν την διεκδίκηση ενός ακόμα τροπαίου για την πλούσια συλλογή του.

 

Οι «πράσινοι» που στην τελευταία προπόνηση πριν το ταξίδι τους είδαν τον Ρόκο Λένι Ούκιτς να νοιώθει ενοχλήσεις στον αχίλλειο και τον Νίκο Παππά να αποχωρεί με ενοχλήσεις στον μηρό, ταξίδεψαν τελικά χωρίς προβλήματα στην Δράμα, όπου θα αντιμετωπίσουν την επικίνδυνη τοπική ομάδα του ΚΑΟΔ, στο τελευταίο τους τεστ πριν από τον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα προσπαθήσει να διατηρήσει τους παίκτες του όσο το δυνατόν περισσότερο ξεκούραστους, ώστε να τους έχει όλους ετοιμοπόλεμους για την μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου, όπου ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει ένα ακόμα τρόπαιο. Σε αυτό τον βοηθά και η βαθμολογική διαφορά του από τον δεύτερο Πανιώνιο, καθώς του δίνει τη δυνατότητα να παίξει χωρίς άγχος και να χρησιμοποιήσει όσους περισσότερους παίκτες από αυτούς που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στις μέχρι σήμερα υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά και να ξεκουράσει σημαντικές μονάδες του, η παρουσία των οποίων είναι απαραίτητη για τη συνέχεια.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.