Ξεκούραστη νίκη με Τρίκαλα ο Παναθηναϊκός

Written by  Φεβ 02, 2014

Με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να αγωνίζεται για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό για λιγότερο από δέκα λεπτά και με το μυαλό στον τελικό του Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο στην Κρήτη με τον Άρη, ο παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τα Τρίκαλα με 83-63 και να περάσει ένα ευχάριστο κυριακάτικο απόγευμα.

 

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει πολλούς παίκτες του, ενώ άφησε εκτός αποστολής τον Γιόνας Ματσιούλις, ενώ έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής και στον 17χρονο Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

Οι «πράσινοι» πήραν από νωρίς διαφορά στο σκορ, κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο 22-8 και δεν χρειάστηκε να ανησυχήσουν σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με 13 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού», ενώ ο Μάικ Μπράμος προσέθεσε άλλους 12. Από τα Τρίκαλα, που παρουσιάζουν ένα αξιόμαχο σύνολο, ωστόσο, η διαφορά δυναμικότητας από τον Παναθηναϊκό είναι τεράστια, ο Κρις Έβανς ήταν «όαση» πετυχαίνοντας 30 πόντους και μαζεύοντας 12 ριμπάουντ.

Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει να ταξιδέψει στη Δράμα για τον αγώνα της εμβόλιμης αγωνιστικής με τον ΚΑΟΔ, πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη στην Κρήτη το ερχόμενο Σάββατο, όπου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα ακόμα τρόπαιο.

Τα δεκάλεπτα: 22-8, 41-25, 62-50, 83-63

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.