Το σώμα στην Ελευσίνα, το μυαλό στο…ΟΑΚΑ

Written by  Ιαν 26, 2014

Τη νίκη, αλλά και μια καλή εμφάνιση που θα αφήσει οριστικά πίσω την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θα αναζητήσει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Πανελευσινιακό στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, με το βλέμμα, ωστόσο, στην προσεχή αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα, απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

 

Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει πολύ εύκολα με το τελικό 74-35 να αποτελεί την καλύτερη αμυντική επίδοση στην μεγάλη κατηγορία. Σε μια ρεβάνς εκείνου του αγώνα, οι «πράσινοι» θέλουν να καθαρίσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται και να στραφούν γρήγορα στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για την πέμπτη αγωνιστική του Top 16, όπου με νίκη ο Παναθηναϊκός θα έχει κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων στον όμιλό του.

Η εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος δίνει την ελευθερία και στον σημερινό αγώνα στον Αργύρη Πεδουλάκη να επιδιώξει να ξεκουράσει όσο το δυνατόν περισσότερο τους παίκτες που έχουν καταπονηθεί περισσότερο από τα συνεχή παιχνίδια, ενώ, ταυτόχρονα θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν είχαν μέχρι σήμερα την ευκαιρία να αγωνιστούν αρκετά.

Παράλληλα, θα επιδιώξει να αποφορτίσει τους παίκτες του από τον αγώνα με την Φενέρ και την πρώτη ήττα στο Top 16, ενώ πριν από την αναμέτρηση έδειξε σε βίντεο τον αγώνα στην Τουρκία, επισημαίνοντάς τους τα λάθη τους. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.